Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véled az ilyet egy fiutol aki állítólag téged akar?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel ismerkedem már egy ideje. Személyes találkozó még nem volt, de naponta beszélünk az interneten. A személyes dolgok azért szorultak háttérbe, mivel mindketten olyan életet élünk ami sűrű napokat eredményez. Az elején ő csak barátkozni akart, de idővel amiket ír és ahogyan ír, talán lenne esélyem nála úgy érzem. Nagyon hiányzik ha nem ír, sokszor, szinte mindent megbeszélünk, nagyon jól elvagyunk. Viszont van hogy napokra eltűnök, direkt nem keresem stb hogy lássam ő magától írna e. Változó van mikor napokig van mikor csak fél napokat vagyok eltűnve. Van hogy ír, van hogy rám vár és szóvá is teszi h miért nem keresem mostanában. Ő nem tudja h én csak tesztelem, félek nehogy azt higyje hogy engem annyira ő nem érdekel. Ennyire még lány nekem nem tetszett és nem akartam úgy mint őt. Ti a lány helyében mire vélnétek az ilyet?

25/f

2022. jún. 23. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én lányoktól is barimra utálom az ilyen játszmázást, de hogy ez már ránk is átterjed.. :D
2022. jún. 23. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tesó. Növesszél már heréket a játszmázás helyett.
2022. jún. 23. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy egy dedós, éretlen kis infantilis vagy. Én az ilyen eltűnős-játszmázós gyerekeket egyből ignorálni szoktam.
2022. jún. 23. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
dedó vagy bástya, középiskolás taknyos tinik csinálják ezt
2022. jún. 23. 22:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért meg ne öljetek már, igaz véleményt kértem, ami pozitív és negatív is lehet, de akkor lehet el kell gondolkodnom ezen az egészen. Pont ezt nem akarnám hogy az eddig nehezen felépitett bizalom oda vesszen. Főleg hogy ő barátkozni akart a kezdetekben, és talán látnék esélyt komolyabbra is. Nagy érvágás lenne ha elúszna a dolog
2022. jún. 23. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Megértem az aggodalmad, én ugyan ebben a cipőben voltam azzal a különbséggel, hogy elhívtam randira, amit halogatot, vegul nem lett semmi belőle. Szerintem ha elhívod, ott úgy is kiderül a dolog. Viszont ha elutasít, készülj arra, hogy utána mégjobban bele fogsz esni... :(
2022. jún. 23. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Hívd el randizni. Így hamar belekerülsz a jó netes bari kategóriába.
2022. jún. 24. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!