Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a flörtölés és hogyan kell csinálni?

Hát báttya ezzel kicsit elkéstél. Ha eddig nem jöttél rá magadtól, akkor nehéz ezt elmagyarázni.
Tessék jó génekkel születni!

Menj fel Tinderre modell pasival és kezdj el irogatni baromságokat a lányoknak. Erre ők is baromságokkal fognak visszaválaszolni, de segíteni fognak benne, hogy így előremenjen a beszélgetés. Ez a flörtölés.
Egy átlag férfinak ez nem fog menni, csak Chadnek, ahogy az első válaszban írtam. Az átlagos férfitól elvárják a nők, hogy értelmes és érdekes dolgokat mondjon jó humorérzékkel.

"30 éves férfi vagyok, nevessetek csak ki de nem tudom."
Ha nem tudod, az azt jelenti, hogy a legkevésbé sem vagy jóképű és ezért nem történt még ilyen veled.
A flörtölés az, amikor a nők jelzéseket küldenek a jóképű chad-nek, hogy megkönnyítsék azt, hogy meg legyenek környékezve általuk. Ezek a jelzések akár non-verbálisak akár verbálisak is lehetnek.

Nincsenek és nem is érdemes alkalmazni technikákat, amikkel a nők egy részét lépre lehet csalni, meg "felszedni.
Az a lényeg, hogy tanulj meg magadról és az eseményekről érdekesen és átélhetően beszélni; amit egyébként ismétcsak nem a nők miatt javaslok elsősorban.
Csomó pasi, sajnos a barátaim egy része is, nem tud úgy elmondani egy sztorit, hogy ne aludjak el rajta kétszer, ne érezzem kellemetlennek, hogy mikor lesz már vége. Másokkal meg dőlünk a röhögéstől, ugyanazon a sztorin. Pl egyik haverom úgy beszél, hogy "felvittük a szekrényt a negyedikre. Nehéz volt." a másik meg úgy, hogy "felvittük ezeket az akasztós szarokat az új pecóba. Küzdöttünk mint disznó a jégen, a Jóska nőjét nem is értem, mit akar egy kurta lábú makitól... persze lefogadom, hogy nem csak a lába kurta annak a szerencsétlennek!"
Szerinted melyiknek van több / jobb nője? :D
(Egyik sem chad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!