Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év korkülöbség nagyon sok, ebben az estben?

"Egy év múlva már érzékelni fogod, amikor nem érted mit problémázik annyit az érettségin"
Hát, ha valaki 26 évesen nem fogja fel, hogy mi az az érettségi, akkor vagy demens, vagy értelmi fogyatékos.
Aki meg csak azokat a problémákat képes megérteni, amik őt magát is közvetlenül érintik, az egyszerűen unempatikus, és életkortól függetlenül alkalmatlan komoly kapcsolatra.

Köztem és az exem között is ennyi volt, csak 24-32 felállásban megismerkedéskor. Akkor már pályakezdő volt, én is dolgoztam, így nem volt gond.
De a 17-25 necces, mert ott még nagyon más élethelyzetben vannak a felek...
34F

most azt mondanám, hogy sok.
20 felett már mást mondanék

Majd mehetsz a ballagàsàra.
De amúgy nem lenne sok.
Egy 17 evést érettnek hívni, mikor 20 évesek se nagyon tudják wtf - na az , az a sok
8# nyilván valamihez hasonlítottam
Például 17 évesen éretteb és jobban eltudok vele értelmes dolgokról beszélgetni, mint az exemmel aki 24 éves volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!