Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 év korkülöbség, normális?
Én 28/n vagyok. Azt hiszem érzek valamit egy nállam 17 évvel idősebb férfi iránt. Pedig nem is nézz ki olyan jól,de mégis valamiért vonz. Nem tudom mi történt velem,mert ilyen még nem volt. A korombeliek meg nem is érdekelnek. Van egy két korombeli férfi aki udvarolgat és még jól is nézznek ki,de semmit nem mozgatnak meg bennem. Míg ez a férfi. Hmmmmm :) apa komplexusom lenne? :D
Nagyon sok ez a külömbség?
Egyébként elég energikus személyisége van.
1. 28 éves elméletben érett felnőtt nő létedre minek teszel fel ilyen kérdést?
2. ha már feltetted, ezzel azt mutatod, hogy bizonytalan vagy, és fontos mások véleménye a magánéleteddel kapcsolatban
3. mivel feltetted, ez is bizonyítja, hogy számodra SOK a 17 év különbség, különben nem tetted volna fel, hanem sz..rnál az egészre korkülönbségre
4. minek kéred ki mások véleményét a magánéleteddel kapcsolatban, ami tudtommal csak rád tartozik?
5. ha ennyire bizonytalan vagy, akkor minek gondolkodsz egyáltalán ezen?
6. normális??? NEM, nem normális. Tudod, hogy mi a normális? a 0-10 év korkülönbség! ez a 17 év sok, és ritka. de hát a te életed, a te döntésed, a te felelősséged!
ui.: "külömbség"
külöNbség
Látom te se tudod leírni helyesen, mint ebben a kérdésben az illető: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Nincs evvel gond, senkire sem tartozik szerintem, de csak a ti érdeketekben ajánlom, hogy próbáljatok olyan külső szerint élni, hogy ne látszódjon a nagyobb korkülönbség.
Az erre érzékenyek bele fognak szólni, lesznek megjegyzések.
#2,
ne panaszkodj, legyél nyitott! :) Az igaz, hogy a hozzád illő harmincöt-negyvenes pasik ilyenkorra már "másodkézből valók", de éppen ezért tapasztaltabbak is, és nem akarják a hibákat még egyszer elkövetni. Közöttük válogathatsz, kedvedre, és ügyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!