Mekkora a mini shiztu és a normális shitzu felnőtt kori termet külömbség?
Mini shitzu kiskutyát szeretnék,de kicsi a lakás,ezért választottam a minit.Mekkora termete lesz nagykorára?
Lineknétek képet?
Először is: NINCS olyan, hogy mini shih-tzu.
Másodszor: Standardból idézve: "Marmagasság: Semmi esetre sem nagyobb, mint 26,7 cm"
Ennél kisebb hova kell? Akkor tarts tengerimalacot azt is lehet sétáltatni -.-"
mini shih tzu??? ilyet se hallottam még...a shih-tzu se egy nagy kutya,simán tartható lakásban...
"Marmagassága ugyanis nem lehet nagyobb 25-26 cm-nél. Testtömege pedig 4,5-7,5 kg között mozogjon. Ne csapjon be minket kis termete, hiszen - mint tudjuk - "kicsi a bors, de erős"."
Igen, ha hagyják megnőni. Vagy vágatod neki vagy rendben tartod, de mindenképp kozmetikáztatni kell. Előbb nézz utána a fajtának az igényeinek, természetének stb és csak utána vegyél ilyen kutyát!
Azért arra kíváncsi vagyok h mekkora az a lakás ahol nem fér el egy "normál" shi-tzu...csak mert nekem 40 nm-en vagy kopó keverékem és egy borderem...
Talán azért érdeklődik mert szeretne többet megtudni róla... nem kell lehurrogni, valahol el kell kezdeni a fajta megismerését!
Jahh és egyébként mini yorki létezik, egyik ismerősömnek van és kb akkora mint egy csivava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!