Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év korkülöbség sok?
Figyelt kérdés
vagy ez egyénfüggő?? 16 vagyok2012. márc. 7. 15:28
1/6 anonim válasza:
Egyénfüggő. Van, akinek kettő is sok, mert annyira gyerekes a viselkedése, vagy épp annyira komoly. Ha összeilletek, belefér. Nálunk 11 év a korkülönbség, és én is 16 voltam, amikor megismertem, bár akkor még szó sem volt kapcsolatról... az jött az idővel. Már ötödik éve együtt vagyunk, hét éve ismerjük egymást lassan.
2/6 anonim válasza:
Nekem nem, nálunk 17év a különbség, de észre se vesszük. Csak a rokonok....de nem érdekel.
Szerintem ha szeretitek egymást nincs akadály vagy korlát:)
3/6 anonim válasza:
16 évesen szerintem még igen. Ha mindketten felnőttek már, akkor nem. Azért én nem sok jót nézek ki egy olyan 24 éves férfiból, aki 16 éves kislányokra hajt.
4/6 anonim válasza:
Igen, 16 évesen elég sok. Én 26 évesen jöttem össze a közel 8 évvel idősebb párommal, és az már teljesen más.
5/6 anonim válasza:
Egyénfüggő, de 16 éves korban szerintem még nagyon sok. 5 év múlva már kevésbé,sőt szerintem jó is,ha van. :)
6/6 mus musculus válasza:
Ha a partnerjelölted 24 éves, sok, ha 8, akkor meg pláne.:D
Nem szerencsés egy kamasz-felnőtt páros.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!