Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lett volna helyes ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett volna helyes ebben a szituban? Szegyellem amit tettem.

Figyelt kérdés

Volt egy srac, akivel talalkozgattunk. Volt ossz-vissz 3 talink 5-6 het alatt. Nem fekudtem le vele.

Nem kifejezetten fogtuk meg egymast. Az utolso talink se jott ossze, nekem sem volt kedvem de o se nagyon tunt lelkesnek, inkabb olyan eroltetett volt. En igyekeztem ismerkedni, kerdezgetni, o ugy a vege fele annyira nem, meg eltunogetett, nem kifejezetten vont bele az eletebe meg a tortenesekbe, mert szerinte nem voltak ezek erdekesek. Nagyjabol gozom nem volt, hogy jah eppen elfoglalt stb. Lenyegtelen, nem igazan esett rosszul inkabb csak jelzesertekunek cimkeztem fel, fura volt.

Aztan egy ido utan meguntam ezt a lanygyos semmit, kicsit jobban elkezdte kerdezoskodni errol-arrol vele kapcsolatban. Ezekre valaszolt, de szerintem tulzas volt, egyszeruen csak le akartam roviditeni h akkor erdemes vele vagy sem ismerkedni tovabb.

Aztan ezutan joval kesobb irtam 1-2 dolgot magammal kapcsolatban. Egy like jott 1 dologra es utana 1 hetig nem irt, ugy voltam h inkabb tiltom a p*csaba.😅

Emiatt a tiltas miatt neha szegyellem magamat, nem szeretem a ghostingot, meg igy lezarni vmit. De ugy ereztem, hogy valoszinu a srac mar ghostingolglt, meg lejott h nem igazan jovok be neki, meg nekem sem o. Viszont rendes sracnak tunt. Olyan erzesem lett, hogy srac lehet csak szexre jatszik hatha. Mert mas nem fer beke az agyamba, nem kifejezetten erdeklodott utanam. Nem ereztem, hogy komolyan ismerkedik.

Nem tudom, ez igy mennyire gaz? 🙂 volt egy nagy csalodasom jo par honapja es azota ovom magamat a felesleges emberektol, akik csak az energiat szivjak. Ez az ismerkedes is csak azt tette, volt olyan tali, amit csak egy napra tudtunk osszehozni, es az se volt kifejezetten jo nekem, de elmentem a nulla energiammal(ki voltam merulve a melotol) utana meg a srac ugy vette le, hogy nem ereztem jol magamat, nem akarok tobbet. Elmondtam neki a talin is, hogy abszolut k.o. vagyok, ne vegye magara.

Sose tettem ilyet senkivel, srac meg nem szolgalt ra erre kifejezetten, viszont az h abszolut lehet nem erdekeltem meg ezek az eltunedezesek, ugy erzem hogy hulye lettem volna, ha meg arra varok mikor ir, hogy megirhassam neki ne irjon tobbet.

Varnom kellett volna, vagy megirni a latszolagos ghosting alatt, koszonom, de szeretnem itt abbahagyni?

nov. 15. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most már mindegy, nem? Máskor ne ghostsingolj ha rosszul érzed magad utána.
nov. 15. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod, hogy csak magam miatt nem kellett volna tiltanom?
nov. 15. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mert csúnya dolog szó nélkül eltűnni. De ha téged nem érdekel a másik és aztán nem érzed magad rosszul úgyis csinálni fogod továbbra is.
nov. 15. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Érdekli a másik, csak ez egy ilyen önvédelmi reakció. Tudom miről beszélsz kérdező.
nov. 15. 19:00
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 altalaban en vagyok mindig, akit ghostoltak, meg eltunedeztek, aztan visszaszivarogtak. Probalom megakadalyozni, hogy ezek ismetlodjenek, mert bele tudok ragadni. Ez meg nagyon nem oke, mert csak rosszul erzem magamat.

Erdekel a masik, de hogy ez egyoldalu, akkor lehet hulyeseg.

#4 igen, pont ez lenne a celja.egyfajta hatarhuzas a sajat erdekemben.

nov. 15. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem előbb ő ghostingolt téged.

Na jó, azért nem, mert egy hanyag lájkot dobott az üzenetedre.

Én inkább azt a tanácsot adom, hogy legközelebb ha ennyire egyértelmű, hogy nem vagytok egymás emberei, inkább ne erőltesd. Ne ghostingolj, írd meg neki, hogy ez nem okés köztetek és ennyi. A srác meg elmondásod alapjan nem is írt volna, ha te nem írsz, ez nála hamarabb eldöntetett.

Egyébként szerintem semmi rosszat nem csináltál. Egy egyébként is haldokló, kapcsolatnak még csak nem is nevezhető valamiböl léptél ki. A srác lehet nem is fogja látni, hogy tiltottad, mert többet nem is írna rád egyébként se.

nov. 15. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!