Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Feltűnően nézitek a pasikat az utcán?
Ha tegyük láttok egy nektek tetsző férfit az utcán, bárhol akkor azt úgy nézitek szándékosan, hogy észrevegye, vagy csak diszkréten, jobbára ha nem látja?
Állítólag engem már néztek úgy meg, súgtak össze "mögöttem" mosolyogva lányok, hogy abból abszolút semmit sem vettem észre. Szemezni nem is igazán szoktam csak nagyon ritkán.
Amúgy nagyon félős vagyok, nem merek kezdeményezni senkinél, úgyhogy a csajozás az nálam nem téma.
Én egyáltalán nem nézem meg a férfiakat az utcán. Semmi kedvem ahhoz, hogy véletlenül összeszedjek valami full bolondot, csak mert megtetszett az arca. Ha látok is olyat, aki tetszik, nem nézegetem, halálosan leszarom, hagyjon békén mindenki.
Amúgy ismerősök között kedves vagyok, vidám, kedvelnek, párt találni is általában a közösségeken belül szoktam, amiknek a tagja vagyok, olyanokkal ismerkedem csak, akiket eleve ismerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!