Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla, hogy Sztálin tényleg chad?
Figyelt kérdés
Megszavaztattam Sztálint photofeeleren és 7,1/10-et ért el vonzóságra úgy, hogy a szavazatok között egy darab "nem" értékelés se volt. És nem ismerték fel, hogy ez Sztálin, mert írták megjegyzésbe, hogy vegyem le a filtert, mert ugye akkor még nem volt színes fényképező...
Ezek szerint Sztálin tényleg chad volt?
2022. jún. 29. 17:35
1/6 anonim 

válasza:

A nők nem ismerték fel, nem csalódtam 😂
7,1/10 az elmegy egy Chad lite kategóriának, úgyhogy kijelenthetjük, hogy Sztálin Chad.
2/6 anonim 

válasza:

Sztálin chad, Hitler meg incel? Hát ez jó meccs lesz.
Hála istennek nekünk nőknek nem kell semmilyen chad, így meghagyjuk őket Sztálinnal együtt nektek :) Jó buzulást
3/6 anonim 

válasza:

4/6 anonim 

válasza:

Eléggé ott volt a szeren fiatalon, én is meglepődtem régen amikor először láttam ezt a fotóját! Aztán hogy lett olyan ronda bácsi már negyven körül, rejtély 🤷😅
5/6 anonim 

válasza:

#3 nem én találtam ki, hülyegyerek, a gyakoris troll társaid írogatják ezt folyton. Én csak röhögni tudok ezeken az elméleteken.
6/6 anonim 

válasza:

Mótvá. Ne spammold már tele ezekkel a hülyeségekkel az incelfórumot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!