Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik,hogy egy nőnek nincs szexuális kisugárzása?
Férfiak soha nem közelednek felém,az életbe nem kaptam egy csókot sem.
Ha ismerkedek is valakivel,egy idő után ignorál,nem ír többet.
Személyesen sohasem hívtak randira.
Az létezik,hogy az a tipikus nőiesség,szexuális kisugárzás teljesen hiányzik belőlem? 24/N
mi abban a hihetetlen ha valaki nem gerjed csak r.banckodásra? Mert kisugárzás nincs azaz r.biskedés nelkul semmi hatás.
Nem ruha, nem külső függvénye.
Valaki csak áll a postan és már vonzó. A klónja meg nem az. Mert vni hiányzik belole. Vagy mert apáca effektje van. Nincs meg a kisugarzás.
Semmi nem jó, ami mesterkélt.
Vagyis : hogy kéne !!! viselkednem hogy blablabla. És itt a kéne szó hibádzik.
Én pl. soha nem tudtam otthon úgy elmenni a bnőim mellett hogy nem kapott volna egy puszit, vagy popsisimogatást csak úgy 2sec. és mentünk tovább. Főzés közben meg hátulról átölelve mellek alatt és a nyakába-tarkójába karmolva puszik, stb stb. És érdekes módon magától pucsította a popsiját a farkamhoz hátra.
Szóval ha nem így van, akkor az bukott kapcsolat, ezt hidd el.
És ezeket a dolgokat nem lehet "előadni megtanulva". Vagy jön zsigerből mindkettőnél vagy az egyik mindíg lemondással kell éljen.
Az ilyen kapcsolat nem jó semmire. Akár a lány, vagy akár a pasi nem ilyen.
Igen, van.
Szintén, mint az egyes, én pasiként vagyok ilyen.
Egyszerűen levegőnek néznek a nők.
De több nővel is találkoztam, aki egyszerűen valamiért szinte senkiből nem vált ki semmit. Nem feltétlenül azért, mert kövér, vagy csúnya lenne. Egyszerűen csak hiányzik a szikra valamiért...
22F
"De több nővel is találkoztam, aki egyszerűen valamiért szinte senkiből nem vált ki semmit. Nem feltétlenül azért, mert kövér, vagy csúnya lenne. Egyszerűen csak hiányzik a szikra valamiért..."
Ugyan dehogy "valamiért"
Pontosan tudjuk miért, és tényleg nem azért mert csúnyák lennének
Egyszerűen a NŐIESSÉG hiányzik
A nőiesség nagyon fontos, fontosabb a nő szépségénél, jörészt belülről fakad. Túl sok rendes férfit nem fog érdekelni az a nő, aki férfiasan viselkedik, vagy nőietlen a stílusa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!