Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy én Chad-e vagyok?

Most nem értem a lepontozást. Mit írtam rosszul, amikor leírtam egy Chadet?
Ha megfigyelitek nem beszéltem állkapocsról meg a szokásos incel zsargonról. Leírtam egy való életben végrehajtható kísérletet, ami alapján meg lehet különböztetni a párkapcsolatban sikertelen férfit a valóban sikerestől.

Megjegyzem ha a kinézeten kívül tudtok valami módszert arra, hogy az említett Tinder eredményt megkapjam, én hajlandó vagyok ennek megfelelően változtatni a Chad definícióján, vagy akár el is vetni a szót.
Egyszerűen férfiként az online sikert nem ellensúlyozza semmi se a való életben. Ez egy elképesztő előny a párkapcsolatban meg úgy általában is.

1. Nők (átlagos/jó nők) kezdeményeznek nálad, odamennek hozzád.
2. Elmész egy buliba és erőlködés nélkül találsz magadnak alkalmi szexpartnert.
3. Ha odamész egy egyedülálló nőhöz, nagyjából 90% eséllyel elmegy veled randizni/lesz belőle legalább egy alkalmi szexkapcsolat.
4. Online társkeresőkön folyamatosan matchelsz legalább átlagos, de inkább átlag feletti nőkkel.
5. Online társkeresőn a matcheidre ha ráírsz ,válaszolnak, elmennek veled randizni és szex is van 90%-ban.
6. Nem olvasgatod gyakorin a társkresési problémák rovatot, kérdést meg főleg nem teszel fel.
7. Azt sem tudod jó eséllyel mi az a gyakori.
8. Azt sem tudod nagy valószínűséggel mi az a "chad".
9. Aki igazi chad az egész életében az, tehát neki nincs szüksége magyarázatra, ők azok az emberek akik "zsigerből" csajoznak, akiknek soha nem volt problémája azzal, hogy legyen legalább szexuális partnere állandó jelleggel.

Külsőre: atlétikus testalkat, széles csontos arc és széles állkapocs. Dús hosszú szakáll, gyönyörű haj. Viselkedésre állandóan vidám, poénkodó jó szociális készséggel rendelkező ember.
De magyarul nem Chad a megfelelő név, hanem Peti, Krisztián, Krisz, Márk, Rajmund tehát a leggyakoribb keresztnevek az edzőteremből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!