Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha neten beszélgetsz valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha neten beszélgetsz valakivel, honnan tudhatod, hogy csak szexre kellesz neki?

Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Sehonnan.
2018. máj. 26. 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl csak a szexről beszél és hidegen hagyja minden más veled kapcsolatos dolog, az gyanús lehet..de amúgy nem lehet kiszúrni, élőben derül ki.
2018. máj. 26. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk megmondja?

Én pl olyan vagyok.

2018. máj. 26. 18:55
 4/11 anonim válasza:
47%

Minden más érdekli, csak folyamat flörtöl.

Ismerem, csak régről.

2018. máj. 26. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:
47%

Az mondjuk erősen gyanús,ha csak a szex a téma,meg persze ha kerek-perec megmondja.

Viszont utána csak onnan derül ki egyértelműen,ha figyelsz arra is,hogy viselkedik nem csak arra amit mond. Találkoztam már olyannal,hogy a srácnak olyan szövege volt...be is dőltem neki az az igazság. Csak aztán rá kellett jönnöm,hogy negyede nem igaz annak,amit összehordott. Ez van..megtanultam. Szóval tartsd nyitva a szemedet...

2018. máj. 26. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Hát kérdezd meg tőle bogaram :)

Ha meg nem bízol benne,hogy őszinte minek beszélgetsz vele?

2018. máj. 26. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Például onnan, hogy a neten beszélgetsz vele :D
2018. máj. 26. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:
31%

Találkoztam már olyannal,hogy a srácnak olyan szövege volt...be is dőltem neki az az igazság. Csak aztán rá kellett jönnöm,hogy negyede nem igaz annak,amit összehordott. Ez van..megtanultam. Szóval tartsd nyitva a szemedet...

Hú, ezek a legrosszabbak. Hazug kis férgek, eljátsszák az értelmes, udvarias, flörtölős lovagot, aztán kiderül, hogy csak szórakozgatott veled, meg hogy csak szexre ment. Közben te meg teljesen belezúgsz. A jó kva anyukáját az ilyennek, már bocsánat.

2018. máj. 26. 21:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Azért beszélgetek vele neten, mert bár ismerem régről, kicsit messzebb lakik. És így nehéz leszűrni, mert nem látod, írhat bármit.

Minden érdekli, de nem tudom, ö is ír magáról.

De. megérzés, hogy nem akar többet, csak egy, esetleg pár éjszakát.

2018. máj. 26. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, azt, hogy kinek kellesz szexre, csak utólag fogod megtudni igazán. Aki az első szex után is keres és lelkes, annak nem csak arra kellesz. Ennyi. Amúgy vannak ilyen apróságok, amiket én tapasztaltam és biztosan csak oda vezettek: a látszatromantika, vagyis az ok nélküli eltúlzott bókok és érzelemkifejezés (az nem valós és nem valid, ha valaki pár nap beszélgetés után elalél tőled és szebbeket ír, mint József Attila a verseiben, bármennyire is bejön), az, ha valaki folyamatosan a testedet vagy a szexualitásodat firtatja (a fenekedet dicsérgeti, a melleidet, arról kérdez, mit és hogyan edzel, mi van rajtad, miben alszol), de fordítva is lehet gondolkodni, pl hogy mennyire képes mélyre menni egy beszélgetésben. Ha régóta beszélgettek és még mindig csak a felszínen van, nem tudtok érzelmekről (nem egymás iránti érzelmekről), gondolatokról, a belsőbb valótokról kommunikálni, mert unja vagy nem akar vele megtisztelni (és most az, hogy a családjáról vagy az aktuális problémáiról beszél-e nem ide tartozik), akkor azt sem kell túl komolyan venni.
2018. máj. 27. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!