Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten beszélgetsz valakivel, honnan tudhatod, hogy csak szexre kellesz neki?
Mondjuk megmondja?
Én pl olyan vagyok.
Minden más érdekli, csak folyamat flörtöl.
Ismerem, csak régről.
Az mondjuk erősen gyanús,ha csak a szex a téma,meg persze ha kerek-perec megmondja.
Viszont utána csak onnan derül ki egyértelműen,ha figyelsz arra is,hogy viselkedik nem csak arra amit mond. Találkoztam már olyannal,hogy a srácnak olyan szövege volt...be is dőltem neki az az igazság. Csak aztán rá kellett jönnöm,hogy negyede nem igaz annak,amit összehordott. Ez van..megtanultam. Szóval tartsd nyitva a szemedet...
Hát kérdezd meg tőle bogaram :)
Ha meg nem bízol benne,hogy őszinte minek beszélgetsz vele?
Találkoztam már olyannal,hogy a srácnak olyan szövege volt...be is dőltem neki az az igazság. Csak aztán rá kellett jönnöm,hogy negyede nem igaz annak,amit összehordott. Ez van..megtanultam. Szóval tartsd nyitva a szemedet...
Hú, ezek a legrosszabbak. Hazug kis férgek, eljátsszák az értelmes, udvarias, flörtölős lovagot, aztán kiderül, hogy csak szórakozgatott veled, meg hogy csak szexre ment. Közben te meg teljesen belezúgsz. A jó kva anyukáját az ilyennek, már bocsánat.
Azért beszélgetek vele neten, mert bár ismerem régről, kicsit messzebb lakik. És így nehéz leszűrni, mert nem látod, írhat bármit.
Minden érdekli, de nem tudom, ö is ír magáról.
De. megérzés, hogy nem akar többet, csak egy, esetleg pár éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!