Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Test vagy arc? (Szavazást is megadtam hozzá nektek)
Csak egy hipotetikus kérdés, hogy melyik a fontosabb.
Nőtársaimnak két férfi udvarol ebben a scenarioban.
Egy 196 centi magas, izmos, de agresszív, ijesztő fejű férfi. Illetve egy 178 centi magas, sovány, de szép helyes gyengéd arcú férfi.
Mindkettő intelligens, és egyedien udvarol, nem a szokásos hello szia.
Melyiket választanátok?
Ez a tipikus test vs arc kérdésköre ugyebár.
Szavazást is csatolok.
Köszönöm a válaszokat!

A 178 cm nem lenne probléma, de mivel nem vagyok egy vékony alkat (165/65), én lehet hülyén érezném magam egy sovány pasival.
A lényeg viszont, hogy az arc nekem fontosabb volt mindig, mint a test, a magasság meg annyira számít, hogy nálam ne legyen alacsonyabb.

Én az arcot tartom fontosabbnak, ha az számomra taszító, akkor az kizáró ok.
(Egyébként megbocsássál, de a 178-on semmi szégyellnivaló nincs, a 196 viszont nem a "de szép magas", hanem már kirívó, extrém kategória, egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy az is még mindenkinél automatikusan pozitívumnak, előnyösebbnek számít. Reálisabb lenne ezt az arc vagy magasság fontosabb-e kérdést mondjuk 175 és 185-tel feltenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!