Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Test vagy arc? (Szavazást is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Test vagy arc? (Szavazást is megadtam hozzá nektek)

Figyelt kérdés

Csak egy hipotetikus kérdés, hogy melyik a fontosabb.

Nőtársaimnak két férfi udvarol ebben a scenarioban.

Egy 196 centi magas, izmos, de agresszív, ijesztő fejű férfi. Illetve egy 178 centi magas, sovány, de szép helyes gyengéd arcú férfi.

Mindkettő intelligens, és egyedien udvarol, nem a szokásos hello szia.

Melyiket választanátok?

Ez a tipikus test vs arc kérdésköre ugyebár.

Szavazást is csatolok.

Köszönöm a válaszokat!

2022. jún. 26. 20:36
A kérdező szavazást indított:
a magas, izmos testalkat jön be, a másik kiesik az alacsony, sovány testalkat miatt
a szép, gyengéd, helyes arc jön be, a másik kiesik a feje miatt
sem az agresszív fejet, sem a csak 178 centit és a sovány alkatot sem tűröm meg magam mellett
mindkettővel simán járnék (persze nem egyszerre)
41 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
53%
Az agresszív, ijesztő arc ugyanilyen külsőt takar, vagy amúgy normális?
2022. jún. 26. 20:38
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Amelyiknek nem vastagabb a karom a combjánál.
2022. jún. 26. 20:38
 3/23 A kérdező kommentje:

A magas izmosnak verőember feje van.

A szép arcú 178 centis magas és szálkás de sovány.

2022. jún. 26. 20:41
 4/23 A kérdező kommentje:

A barátnőimmel vitatkoztunk ezen. Szerintem a sovány angyalarcú fiúk a szépek. Szerintük a kemény csávók. Tehát én az 1-re ők a 2-re adták le a voksot :D

Amúgy érdekes h itt a gyakorin egyiknek sem kéne egyik se, mindenhol vagy szép arcú sovány, vagy ilyen nagy kemény csávókat látok barátnőkkel az utcán. Én voksom továbbra is az 1-es :P

2022. jún. 26. 20:46
 5/23 A kérdező kommentje:

"Tehát én az 1-re ők a 2-re adták le a voksot :D"

*Korrigálok, ők az 1-re én a 2-re

És a 2-es jön be :P

2022. jún. 26. 20:47
 6/23 anonim ***** válasza:
67%

Leszarom, milyen feje van.

Azt a férfit fogom választani, akit vonzónak tartok minden szempontból. Ha nem tetszik az arca vagy ha teljesen átlagos női testalkatommal és magasságommal debellának érzem magam mellette, mert annyira sovány, hogy a metropótló is elmegy az összezárt lábai között, akkor nem kell. Meg akkor sem, ha jól néz ki, de szar ember vagy egy szerencsétlen.

Mit nem lehet ezen felfogni? Miért kell mindig idetolni két szart, hogy válasszunk közülük? Abszolút nem életszerű ilyen kompromisszumokat kötni a kapcsolat elején.

2022. jún. 26. 20:49
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettővel járnék... A magas, kigyúrt kemény csávóknak és a törékenyebb, szép arcú, vékony fiúknak is megvan a maguk bája. Mindkettő vonzó lehet a maga módján, gondoljunk csak Jason Momoara vagy épp Harry Stylesra. Nyilván mindenkinek megvan a maga preferenciája, ee alapvetően mindkét típus vonzó.
2022. jún. 26. 20:50
 8/23 anonim ***** válasza:
87%

Mindkettő típus tetszett már. Nekem a 178 centi magasság bőven elég, de a sovány fiúkat nem szeretem annyira.

Mégis most olyan tetszik.

2022. jún. 26. 20:51
 9/23 A kérdező kommentje:

Két szar?

A szép koreai fiúk a legjobbak.

De neked úgy látszik nem kellenek ha soványak és alacsonyak. Annál több jut nekem :P

2022. jún. 26. 20:51
 10/23 A kérdező kommentje:
Ez az, az első típus alatt pl a nagy izmos sportolókat pl boxosok értem, a második alatt meg pl a koreai férfi ikonokat. Akinek ez szar az mir vár? :D vagy ő maga annyira jó? :D Én jó csaj vagyok :P
2022. jún. 26. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!