Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Test vagy arc? (Szavazást is megadtam hozzá nektek)
Csak egy hipotetikus kérdés, hogy melyik a fontosabb.
Nőtársaimnak két férfi udvarol ebben a scenarioban.
Egy 196 centi magas, izmos, de agresszív, ijesztő fejű férfi. Illetve egy 178 centi magas, sovány, de szép helyes gyengéd arcú férfi.
Mindkettő intelligens, és egyedien udvarol, nem a szokásos hello szia.
Melyiket választanátok?
Ez a tipikus test vs arc kérdésköre ugyebár.
Szavazást is csatolok.
Köszönöm a válaszokat!

A magas izmosnak verőember feje van.
A szép arcú 178 centis magas és szálkás de sovány.
A barátnőimmel vitatkoztunk ezen. Szerintem a sovány angyalarcú fiúk a szépek. Szerintük a kemény csávók. Tehát én az 1-re ők a 2-re adták le a voksot :D
Amúgy érdekes h itt a gyakorin egyiknek sem kéne egyik se, mindenhol vagy szép arcú sovány, vagy ilyen nagy kemény csávókat látok barátnőkkel az utcán. Én voksom továbbra is az 1-es :P
"Tehát én az 1-re ők a 2-re adták le a voksot :D"
*Korrigálok, ők az 1-re én a 2-re
És a 2-es jön be :P

Leszarom, milyen feje van.
Azt a férfit fogom választani, akit vonzónak tartok minden szempontból. Ha nem tetszik az arca vagy ha teljesen átlagos női testalkatommal és magasságommal debellának érzem magam mellette, mert annyira sovány, hogy a metropótló is elmegy az összezárt lábai között, akkor nem kell. Meg akkor sem, ha jól néz ki, de szar ember vagy egy szerencsétlen.
Mit nem lehet ezen felfogni? Miért kell mindig idetolni két szart, hogy válasszunk közülük? Abszolút nem életszerű ilyen kompromisszumokat kötni a kapcsolat elején.

Mindkettő típus tetszett már. Nekem a 178 centi magasság bőven elég, de a sovány fiúkat nem szeretem annyira.
Mégis most olyan tetszik.
Két szar?
A szép koreai fiúk a legjobbak.
De neked úgy látszik nem kellenek ha soványak és alacsonyak. Annál több jut nekem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!