Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
✅ SZAVAZÁS ✅ FÉRFIAK PONTOZÁSA : Az eddigi férfiak akikkel "dolgom volt" a pontszáma : (?)
Figyelt kérdés
🚺 Csak egyedülálló, szingli nők vagy...
💔 párjukban csalódott hölgyek válaszolhatnak !
2022. febr. 12. 18:37
A kérdező szavazást indított:
❌ Mind egyforma.....nincs különbség köztük ! Mindegyikük ugyan abból volt : "férfiból"
2/10-es férfi - ⚫️⚫️🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘
3/10-es férfi - ⚫️⚫️⚫️🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘
4/10-es férfi - ⚫️⚫️⚫️⚫️🔘🔘🔘🔘🔘🔘
5/10-es férfi - ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️🔘🔘🔘🔘🔘
6/10-es férfi - ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️🔘🔘🔘🔘
7/10-es férfi - ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️🔘🔘🔘
8/10-es férfi - ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️🔘🔘
9/10-es férfi - ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️🔘
10/10-es férfi - ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
30 szavazat
1/9 Humor Herold válasza:
Na most akkor válaszolok férfiként... hű de rossz vagyok :D
3/9 anonim válasza:
Ez a kérdés borzaszto . Ja és én 10/100 vagyok F
4/9 anonim válasza:
Akinek volt minden faxiból egy, az melyiket ixelje, ha csak egyet lehet? Átlagoljon egy ötöst vagy hogy? :D
5/9 A kérdező kommentje:
Vedd az átlagát, vagy az elsőt (ami magába foglalja az összeset) :3
2022. febr. 12. 19:43
6/9 anonim válasza:
Vajon mennyi ideig tartott leírni ezt a kérdést?
7/9 Humor Herold válasza:
Minden faxiból egy? Na ne csináld! És mi van a házasság előtti szemléletről...hogy egy valakivel, egy életen át. És csak házasságban:)
Ejnye bejnye! De rossz kislány vagy! :)
9/9 anonim válasza:
Hogyha össze kell hasonlítsam a kettőt akkor az első olyan 6-7/10 volt a második meg 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!