Más is észrevette vagy csak én látom így, hogy sok jó anime csak 6,5 körüli pontszámot kapott MAL- on, pedig többet is megérdemelne, ha így látod te is, mely animét írnád példaként, amelyik méltatlanul alacsony pontszámot kapott szerinted?
Vannak anime-manga puristák akik a jó animéket is lesz.rozzák. Ez inkább olyan sznob dolog mint pl. a filmeknél is vannak olyan esztéták akik csak a művészfilmeket tartják jó filmeknek.
Animénél/mangánál meg - én beszéltem egy ilyen emberrel - olyan műveket néznek/olvasnak mint pl.:
NHK ni Youkoso, Himizu, Oyasumi Punpun, Serial Experiments Lain, Haibane Renmei, Evangelion (sorozat + EOE film), Hoshi Mamoru Inu, Mushishi
Puristákból és hardcore sznobokból nincs annyi, hogy komolyan befolyásolják egy akár csak közepesen népszerű anime pontszámát.
Sokkal inkább, mint legtöbb hobbi esetén, az animézés is nagyon felhígult casual nézőkkel, akinek a szó szoros értelmében nincs ízlése. Egy bizonyos fajta animét néznek, azok közül is a legfeljebb 5-6 éveseket és ami nem olyan, azt fikázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!