Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kicsit mackós vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kicsit mackós vagyok és lecsúszik pár sör naponta az baj?

Figyelt kérdés

170/110

Napi 2,3,5 sört iszok.

A nőknek fontosabb hogy vékonyak legyenek!

Miért nem találok így egy csinos vékony lányt ?

30/F

2022. jún. 26. 11:46
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a magassággal mi van? Az itteni pasik azon sírnak mindig, nálad például magasabb is vagyok. Engem nem zavar, de itt a gyakorin tanultam, hogy nem jönnék össze nálam alacsonyabb pasival. A gyakorin megmondták nekem a véleményem, ne félj.
2022. jún. 27. 12:50
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy arra nem gondoltál, hogy a sörvisá és a súlyod összefügg? Nem azt mondom, hogy a sörtől lettél ilyen kövér, de feltételezem, hogy nem az egészséges életmód élharcosa vagy, és nem avokádós salátára iszod a sört. Nem érzed az összefüggést?
2022. jún. 27. 12:53
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtad, hogy csak a nőknek kell odafigyelni?

Barátunk ezt is párszor elmondta.

A sör meg a zsíros kaják az olyan férfias....

2022. jún. 27. 13:43
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Lehet poénkodni, de biztosra vehetitek, hogy találnátok bőven olyan nőket, akik meggyőződéssel mondanák, hogy a túlsúly bizony lehet férfias. Ellenben olyan férfit nem igazán találsz, aki a túlsúlyt a nőiességgel azonosítja.

Most ezeknek nyilván sosem az igazságtartalmát kell vizsgálni, de alapvetően még mindig ott vannak a társadalomban ezek a beidegződések.

2022. jún. 27. 13:51
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

"Ellenben olyan férfit nem igazán találsz, aki a túlsúlyt a nőiességgel azonosítja"

=>

Meglepődnél, mennyien vannak...

2022. jún. 27. 14:03
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz, sokan gondolják, hogy a túlsúly nőies, amennyiben ilyen "bögyös-faros macákat" eredményez. És a történelem során is nagyon sokan gondolták ezt. De még manapság is van ilyen. A nők sem az elhízott, csüngő mellű férfiakat tartják férfiasnak, hanem a mackós pasikat, ami nem itt kezdődik. Sokféleképpen lehet elhízni. Nőben sem mindegy, hova hízol, van, aki hasra hízik, a melle meg kicsi marad, van, akin meg nagyon formásan eloszlik a súly. A nők sem azokra a pasikra gondolnak férfias alatt, akiknek nagyobb melltartó kéne, mint nekik, hanem az ilyen nagy termetű, kcisit nagy hasú, de nem csüngő hasú férfira.
2022. jún. 27. 14:38
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsit DUCI vagyok és lecsúszik pár HAMBURGER naponta az baj?

160/90

Napi 2,3,5 PIZZÁT/HAMBIT/CSOKIT EszEk.

A FÉRFIAKNAM fontosabb hogy vékonyak legyenek!

Miért nem találok így egy HELYES GAZDAG PASIT ?

30/F

2022. jún. 27. 17:47
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

47

*jav

32N

2022. jún. 27. 17:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!