Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam le a randit úgy, hogy ne bántsam meg?
Találj ki valami hihető, de kamu indokot. Mondjuk hogy közben rájöttél, hogy még nem léptél túl az exeden, és így nem lenne tisztességes a randi, mert ez így csak kihasználás lenne... vagy valami ilyesmit.
2022. jún. 26. 06:49
Azért egyszer megnézhetnéd élőben, hátha tetszene fog. Van aki nem annyira fotogén, de élőben meg jobban néz ki.
2022. jún. 26. 06:51
Jók ezek az online megítélt tetszik nem tetszik dolog. Remélem képzeletben is akarsz majd mindenkit megölelni. Miért nem adsz egy esélyt neki? Másnem haverok még lehettek.
2022. jún. 26. 07:39
"Szia a társkeresőn jól néztél ki de a facen már nem, nem akarok veled találkozni"
És az itteni pasik vannak felháborodva hogy a gonosz nőknek csak a külső számít, bezzeg ők.. aha :D
2022. jún. 26. 08:03
5/11 A kérdező kommentje:
Nézd, feltöltött pár régebbi képet magáról, amin a teste nem is látszik. Sajnos sokkal roszabb a helyzet mint a társkeresőn ez kiderült. Barátság meg nincs férfi és nő között főleg egy sikertelen randi után.
De azért adhatnál egy esélyt, a facebookon sem mindig a valóságot tükröző képek vannak feltöltve. Mit veszíthetsz, max közlöd a randi végén hogy nem szeretnél többet. Szerintem ez így korrekt
2022. jún. 26. 08:15
Ne adj esélyt, ne hazudozz, ne hülyítsd, az gerinctelen dolog.
Legyél őszinte!
Elég annyi is, hogy részedről ez mégse menne, és ne haragudjon, de inkább nem akarod rabolni az idejét.
2022. jún. 26. 09:55
Nő vagyok és ugyanzt írom, amit fordított esetben is írnék, és amin a pasik ki szoktak itt akadni.
Ne "adj esélyt", ha annyira más lett a helyzet. Megírod neki, hogy neked ez nem fog menni. Egy kis beszélgetés senkit nem kötelez semmire, hosszas magyarázkodásra és indoklásra sem.
2022. jún. 26. 10:14
Szerintem soha többé ne randizz, iszonyat gáz vagy már már szánalmas, aki azt se tudja, mit akar...
Írd meg, hogy ronda számodra, vagy ehhez már túl puhány vagy? :DDD
Azon meg végképpen röhögnék, ha egyszer találkoznál vele élőben és a dögvész esz utána:DDD
2022. jún. 26. 11:18
Ha olyan típus, így is, úgy is meg fog sértődni, ha léemondod, ezért inkább legyél őszinte vele... lehet, hogy kiakad, de legalább van esély arra, hogy tanul belőle. Megmondod neki, hogy bocs, láttam a friss képeidet, így már vagy az esetem.
2022. jún. 26. 11:21
Kapcsolódó kérdések: