Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkövettem életem egyik legnagyobb hibáját. Hogy mondjam
el hogy ne bántsam meg?
Ha hibázol, vállald a következményeit.
2020. ápr. 16. 10:06
Nem tudod úgy elmondani, hogy ne bántsd meg. Ez hátba szúrás, amit egy barátnőtől nem várna az ember. Viseld a következményeket, legalább most legyél vele őszinte. Csak mond el neki. A többi úgyis rajta fog múlni. És ha ezzel véget ér a barátságotok, akkor így jártál, meg is érdemled, mert benned már nem fog tudni bízni.
2020. ápr. 16. 10:06
Nos a lány nem a barátnőd, mert akkor nem kezdesz el dugni a pasival akibe még szerelmes, a pasi meg nem a párod, mert csak jóban vagytok és lefeküdtök. Nincs itt gond, max veled.
2020. ápr. 16. 10:09
Nem tudod úgy elmondani hogy ne fájjon neki, főleg hogy még friss a seb. Viszont ha 10 év után tudná meg akkor is hátbaszúrásnak érezné, azt sem tudod elkerülni.
2020. ápr. 16. 10:16
5/14 anonim válasza:
Nem értem az előttem válaszolóknak mi baja...Nem vagy rossz barát. Nem elvetted tőle a srácot. A srác magától szakított vele és az hogy te lefekszel vele azzal semmi probléma. Meg ha csak pár hónapig jártak a barátnőd igazán kiheverhetné már mert ha a srác érezte hogy nem illenek össze azt neki is kellett volna. Szerintem semmi rosszat nem tettél, mikor elkezdtek kavarni abbahagytátok, a kapcsolat közben se másztál rá gondolom. Szerintem ha igazi barátnők vagytok úgyis megérti
2020. ápr. 16. 10:16
Ha tudom, h.a barátnőm oda van egy srácért, nem kavarok utána a fiúval..Nekem ez alap.
Ha a barátnőmnek is csak egy strigula volt a fiú, akkor nincs para, de így szerintem gáz.
Légy őszinte, bátor.
2020. ápr. 16. 10:21
#5 Ezek szerint nem vagy tisztában a "barát" fogalmával. Első szabály egy barátságban, hogy ilyet nem teszünk, nem szúrjuk hátba azt, aki barátnak tartunk, mert szeretjük és tiszteljük. Jó lehet a barátodnak lenni, ha jó barátnőnek tartanál azok után is, hogy a szemedbe jópofizok, a hátad mögött meg a szerelmeddel dugok.
2020. ápr. 16. 10:22
8/14 anonim válasza:
#7 Ha nem járnak és már egy jó ideje szakítottak úgy hogy pár hónapot járták szerintem annyira nem nagy szerelem. Max magányos a csaj és azért sír utána. Ez nem hátba szúrás xd nem úgy vannak együtt higy közben a csajjal jár, sőt...
2020. ápr. 16. 10:46
#8 "Tudni kell hogy 3 hónapja szakítottak de a lány még nem tette túl magát. Ugye mielőtt ők összejöttek, a sráccal már azelőtt lefeküdtünk párszor."
Tehát előtte és utána is szexeltek, de erről semmit nem tud a barátnő. Ilyen dolgot nem titkolunk el egy barátnő előtt. Csak gondolj bele. A barátnőd vagyok, jóban vagyunk. Összejössz egy sráccal. Nem mondom el neked, hogy mielőtt össze jöttetek, rendszeresen dugtunk. Jópofizok, talán még (barátság lévén) ki is beszéljük a srácot, a kapcsolatotokat. Aztán szakítotok. Miközben te nekem sírsz, hogy elveszítetted a szerelmedet, hiányzik blablabla, addig én jókat fetrengek a sráccal, te meg nem tudsz semmit az egészről, azt hiszed, hogy mindenben melletted állok, támogatlak. Szerintem ez hátba szúrás. Nem csak a kérdező titkolózott előtte. 2 szék közül a pad alá. De bízzuk a kérdező barátnőjére, majd ő eldönti.
2020. ápr. 16. 11:00
10/14 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a barátnőmmel és nem haragszik. Azt mondta megérti hisz tudja hogy előtte is mi volt,számított rá higy ez lesz. Ő tudott róla hogy mielőtt ők annyira jóba lettek volna,en meg a srác voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések: