Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkövettem életem egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkövettem életem egyik legnagyobb hibáját. Hogy mondjam el hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Egy hónapja körülbelül van egy srác akivel barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk. Jól is működik és ezzel nem is lenne gond ha nem az egyik barátnőm exe lenne. Tudni kell hogy 3 hónapja szakítottak de a lány még nem tette túl magát. Ugye mielőtt ők összejöttek, a sráccal már azelőtt lefeküdtünk párszor. Mikor elkezdtek már kavarni abba is hagytuk. Aztán összejöttek de a srác pár hónap után realizálta hogy egyáltalán nem illenek össze a barátnőmmel. A barátnőm nagyon szomorú volt mert ugyebár ő szerelmes volt a srácba és még most is az. Viszont nem akarom hogy mástól tudja meg hogy mi van köztem meg a volt pasija között mert szerintem az sokkal rosszabul esne neki. Viszont nem tudom hogy mondjam el mert félek hogy nagyon megbántom. Meg azt se tudom a sráccal mj legyen. Lehet egyszerűbb lenne hagyni azt. Nem tudom 21/L

2020. ápr. 16. 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%
Ha hibázol, vállald a következményeit.
2020. ápr. 16. 10:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod úgy elmondani, hogy ne bántsd meg. Ez hátba szúrás, amit egy barátnőtől nem várna az ember. Viseld a következményeket, legalább most legyél vele őszinte. Csak mond el neki. A többi úgyis rajta fog múlni. És ha ezzel véget ér a barátságotok, akkor így jártál, meg is érdemled, mert benned már nem fog tudni bízni.
2020. ápr. 16. 10:06
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Nos a lány nem a barátnőd, mert akkor nem kezdesz el dugni a pasival akibe még szerelmes, a pasi meg nem a párod, mert csak jóban vagytok és lefeküdtök. Nincs itt gond, max veled.
2020. ápr. 16. 10:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod úgy elmondani hogy ne fájjon neki, főleg hogy még friss a seb. Viszont ha 10 év után tudná meg akkor is hátbaszúrásnak érezné, azt sem tudod elkerülni.
2020. ápr. 16. 10:16
 5/14 anonim válasza:
25%
Nem értem az előttem válaszolóknak mi baja...Nem vagy rossz barát. Nem elvetted tőle a srácot. A srác magától szakított vele és az hogy te lefekszel vele azzal semmi probléma. Meg ha csak pár hónapig jártak a barátnőd igazán kiheverhetné már mert ha a srác érezte hogy nem illenek össze azt neki is kellett volna. Szerintem semmi rosszat nem tettél, mikor elkezdtek kavarni abbahagytátok, a kapcsolat közben se másztál rá gondolom. Szerintem ha igazi barátnők vagytok úgyis megérti
2020. ápr. 16. 10:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudom, h.a barátnőm oda van egy srácért, nem kavarok utána a fiúval..Nekem ez alap.

Ha a barátnőmnek is csak egy strigula volt a fiú, akkor nincs para, de így szerintem gáz.

Légy őszinte, bátor.

2020. ápr. 16. 10:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ezek szerint nem vagy tisztában a "barát" fogalmával. Első szabály egy barátságban, hogy ilyet nem teszünk, nem szúrjuk hátba azt, aki barátnak tartunk, mert szeretjük és tiszteljük. Jó lehet a barátodnak lenni, ha jó barátnőnek tartanál azok után is, hogy a szemedbe jópofizok, a hátad mögött meg a szerelmeddel dugok.
2020. ápr. 16. 10:22
 8/14 anonim válasza:
0%
#7 Ha nem járnak és már egy jó ideje szakítottak úgy hogy pár hónapot járták szerintem annyira nem nagy szerelem. Max magányos a csaj és azért sír utána. Ez nem hátba szúrás xd nem úgy vannak együtt higy közben a csajjal jár, sőt...
2020. ápr. 16. 10:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#8 "Tudni kell hogy 3 hónapja szakítottak de a lány még nem tette túl magát. Ugye mielőtt ők összejöttek, a sráccal már azelőtt lefeküdtünk párszor."

Tehát előtte és utána is szexeltek, de erről semmit nem tud a barátnő. Ilyen dolgot nem titkolunk el egy barátnő előtt. Csak gondolj bele. A barátnőd vagyok, jóban vagyunk. Összejössz egy sráccal. Nem mondom el neked, hogy mielőtt össze jöttetek, rendszeresen dugtunk. Jópofizok, talán még (barátság lévén) ki is beszéljük a srácot, a kapcsolatotokat. Aztán szakítotok. Miközben te nekem sírsz, hogy elveszítetted a szerelmedet, hiányzik blablabla, addig én jókat fetrengek a sráccal, te meg nem tudsz semmit az egészről, azt hiszed, hogy mindenben melletted állok, támogatlak. Szerintem ez hátba szúrás. Nem csak a kérdező titkolózott előtte. 2 szék közül a pad alá. De bízzuk a kérdező barátnőjére, majd ő eldönti.

2020. ápr. 16. 11:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a barátnőmmel és nem haragszik. Azt mondta megérti hisz tudja hogy előtte is mi volt,számított rá higy ez lesz. Ő tudott róla hogy mielőtt ők annyira jóba lettek volna,en meg a srác voltunk együtt.
2020. ápr. 16. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!