Elkövettem életem legnagyobb hibáját, helyre lehet ezt hozni?
1-2 hét után (ha jól emlékszem) kiürül a szervezetből az anyag ami bekerült a fűvel, szóval semmi gáz.
Amúgy meg szerintem nagyon durván túlreagálod a dolgot, 2-3 ismerősöm is használja, de náluk nincsen semmi ilyesmi.
Én úgy gondolom, hogy mivel azt hiszed, hogy kipróbáltad a füvet, ez olyan súlyos bűn, máris elkezded magadat büntetni, meg ráadásul túlliheged az egész dolgot, de nagyon durván..
Minek csinálsz belőle ekkora ügyet? Egysze kipróbáltad és kész.. ez nem amfetamin volt, aminél már 1 is nagyon komoly károkat okoz.. egyszer kipróbáltad a füvet, és? most már tudod, hogy milyen, többször nem fogod, semmi gáz nem történt.
Van remény!
Olvasd el a Dianetika könyvet, abban le van írva miért vannak pszichoszomatikus betegségek és mi a megoldás. Lehet a könyv olvasása közben már jobban leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!