Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mik a legnagyobb parkapcsolati buktatoi egy osszekoltozesnek?
18/L
24/F
Az ékezetes betűk hiányai szerintem O,o
Majd megtapasztalod.
Leginkább, egyébként az, hogy mindenki csak elvár mindent, semmit nem tesz a másikért, egy idő után csak ráunnak egymásra az emberek. Vagy ami még rosszabb, púpnak érzi, de rendesen.
Hát majd rájössz .
Sosem lehetsz egyedül - előbb utóbb elkezd vágyni az ember az én-időre.
Nem csak a jó oldalát látod, amit mutat, hanem kiderülnek olyan dolgok, hogy pl. nagyon rendetlen, nem hajlandó mosogatni, nem hajtja le a wc-ülőkét (ha fiú)/mindenhol tele lesz a hajával (ha lány) - persze ez nem az ő hibája.
Ha eddig nem, akkor most lehullanak a tabuk, wc-ztek egymás után, szőrtelenítetek egymás előtt, szóval elveszik az intim szférátok, és belekerültök a másikéba.
Jó vagyok infoból :D
Na mármost infó szerintem a te életkorban kimerül az excel, word, ppaint, Paint. MsAcces ban.
Ez már inkább tech dolog.
Az ha angol billentyűzetet veszel, arról te tehetsz :)
Nem véletlen nem tudod át állítani, hisz a billentyűk száma kevés a magyar billentyűzethez...
Azért egy nyelvtan-magyar szakos tanárt javallanèk ...
Heti 2x1 et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!