Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok mik a legnagyobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok mik a legnagyobb parkapcsolati buktatoi egy osszekoltozesnek?

Figyelt kérdés

18/L

24/F

2018. máj. 27. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Az ékezetes betűk hiányai szerintem O,o

Majd megtapasztalod.

Leginkább, egyébként az, hogy mindenki csak elvár mindent, semmit nem tesz a másikért, egy idő után csak ráunnak egymásra az emberek. Vagy ami még rosszabb, púpnak érzi, de rendesen.

Hát majd rájössz .

2018. máj. 27. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Sosem lehetsz egyedül - előbb utóbb elkezd vágyni az ember az én-időre.

Nem csak a jó oldalát látod, amit mutat, hanem kiderülnek olyan dolgok, hogy pl. nagyon rendetlen, nem hajlandó mosogatni, nem hajtja le a wc-ülőkét (ha fiú)/mindenhol tele lesz a hajával (ha lány) - persze ez nem az ő hibája.

Ha eddig nem, akkor most lehullanak a tabuk, wc-ztek egymás után, szőrtelenítetek egymás előtt, szóval elveszik az intim szférátok, és belekerültök a másikéba.

2018. máj. 27. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Baratom angol billentyuzetes gepen vagyok fent es valamiert nem allitja at magyarra akarmit csinalok...nem..nem hozzaertes. jo vagyok infobol..
2018. máj. 27. 16:53
 4/6 A kérdező kommentje:
oh ertem...necces dolog ugy nez ki
2018. máj. 27. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Jó vagyok infoból :D

Na mármost infó szerintem a te életkorban kimerül az excel, word, ppaint, Paint. MsAcces ban.

Ez már inkább tech dolog.

Az ha angol billentyűzetet veszel, arról te tehetsz :)

Nem véletlen nem tudod át állítani, hisz a billentyűk száma kevés a magyar billentyűzethez...

Azért egy nyelvtan-magyar szakos tanárt javallanèk ...

Heti 2x1 et.

2018. máj. 27. 17:58
 6/6 A kérdező kommentje:
nos..mint mondtam nem en vettem. a baratom gepe..... masodszor a billentyu szam megfelelo ugyanis az irasjeleknek pl vesszo zarojel stb van sajat billentyujuk meg a hagyomanyos szamok feletti irasmod. ha atallitanam akkor az irasjelek helzere kerulnenek az ekezetes betuk pont oda vagy majdnem oda ahol a magyar billentyun lennenek. neharagudj de 1. nem ertem miert kell oltogatni a kerdesemtol fuggetlen dologgal. 2. ha mar oltogatsz nezz utana. koszi
2018. máj. 27. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!