Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Nem párkapcsolati kérdés.

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban. Fél éve kb a legjobb fiú barátom lett. Nem lettünk egymásba szerelmesek. Mivel padtársam, rengeteget hülyéskedtünk. Azonban 1 hónapja tiltott Facebookon. Úgy, hogy előtte tök jól elbeszélgettünk. Eleinte nevettem rajta, hogy jajj de vicces és milyen eredeti, hogy letilt... Mert a mi „barátságunk” abból állt, hogy elküldtük egymást melegebb éghajlatokra. És én ezt nagyon is élveztem. Azon a héten mikor tiltott nagyon nagy szükségem lett volna rá. Teltek a hetek, és még mindig tiltott voltam. Eközben az egyik legjobb lánybarátommal lett különösképp jóba. Neki mondta el a problémáit és ez rosszul esett. A vége az lett a történetnek, hogy éjfél körül írtam neki egy smst (mert ugye le voltam tiltva), hogy mit képzel már magáról. És az nap volt élete legrosszabb napja. Tudni kell hogy neki van a legszerencsétlenebb élete az ismeretségi körömből. Aznap megtalálta az összes probléma és még én is. Végül írtam egy szöveget hogy számíthat rám meg ezek… Következő nap nem ült mellém, azt hiszem pánikrohamot kaptam az órán. Remegtem, szédültem, végül tiszta kék lett a kezem. És rendesen ettem, ittam aznap. Én… következő nap megpróbáltam vele kedves lenni, de őt nem is érdekelte. Az utolsó csepp a pohárban az volt mikor a másik barátnőmet tiltotta, és azt hiszem miattam. Én meg akartam ezt vele beszélni. Személyesen háromszor próbáltam meg. Azonban, mikor kimondtam a nevét, még csak rám sem nézett, és futott el a haverjaihoz. Végül egy: A f.... fog ezek után beszélni veled! –del megszakadt úgy kb minden kapcsolat köztünk. Nagyon mérges vagyok rá. És ez úgy égeti a beleimet belülről, mert nagyon jóban voltunk. Köszönöm a válaszokat! Ha valaki igazat ad neki, azt megverem :D

2017. márc. 13. 20:05
 1/9 A kérdező kommentje:
15/L
2017. márc. 13. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:

end of line gyerekek

Örülök, hogy kiteszel egyébként magadért csaje és ide írogatsz ki.

Azt hittem megmondtam tisztán és világosan nem???

Tűnj el amíg tudsz

2017. márc. 13. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Remegtem, szédültem, végül tiszta kék lett a kezem

XDXD

2017. márc. 13. 20:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy kiteszel magadért, és válaszolsz a kérdésemre ami a leírtak alapján téged végtelenül hidegen hagy. Még ahhoz is kedves voltál hogy bemutasd azt a végtelenül gazdag angol szókincsedet! Gratulálok ehhez a magas fokú emberiességedhez. És elhiszed vagy nem, különösebben nem érdekel, de tényleg szarul voltam.
2017. márc. 13. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Kár hogy vége... Szerintem ne add fel, és ha még továbbra is a barátja akarsz maradni, akkor próbáld meg megtörni a köztetek lévő jeget, még akkor is ha nagyon elzárkózott és azt mondja hogy semmiképp nem akarja folytatni... és ha tényleg nem akkor szerintem egy szemét (már bocsi) és nem érdemli meg hogy a barátja legyél:)

Ha csak úgy random letiltott, azután hogy jót beszélgettetek akkor gondolom vagy valami nagyon jó oka van rá, vagy egyszerűen semmilyen. Szóval úgy összességében, ha nem akarod hogy megszakadjon a barátságotok akkor ahányszor és akárhogy csak tudsz próbálj meg bocsánatot kérni (amíg már végképp eleged nem lesz belőle) és megtörni a jeget. Ha ez sem hat, és nem érti meg hogy te szívből sajnálod akkor menjen el melegebb éghajlatra (de ez csak személyes vélemény). És ha annyira elege lenne belőled, (és folyamat próbálod megtörni a jeget) legalább addig is rosszul érzi magát. (de ez azért gonosz egy kicsit). Bár ahhoz hogy (szerintem) igazságosan tudjak véleményt mondani ahhoz a másik felet is hallanom kellene, mindenesetre remélem azért tudtam egy icipicit segíteni:)

2017. márc. 13. 20:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csak ezzel az a gond, hogy nem szoktam mások könyörületéért esedezni. Valahogy az nem megy. Nagyon sokat segítettél! Köszönöm :D
2017. márc. 13. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt nem az angoltudásomról van szó, hanem arról, hogy 10-szer kiírtad már ezt a kérdést.

Mindig frissíted a verziót is...

2017. márc. 13. 20:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Tessék? Most írtam ki először! Annyira azért nem vagyok egy kétségbeesett szerencsétlen akinek nincs élete és ezen az oldalon panaszkodik. Bár... annyiban igazad van, hogy kiírtam ezt a kérdést, ami felér egy hisztiző 5 éves szintjével. :D
2017. márc. 13. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Fel bizony, lehet, hogy keverem.

Napi 10 ilyen van.

Ez legalább vicces volt :)

2017. márc. 13. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!