Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkövettem életem egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkövettem életem egyik legnagyobb hibáját. Hogy mondjam el hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Egy hónapja körülbelül van egy srác akivel barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk. Jól is működik és ezzel nem is lenne gond ha nem az egyik barátnőm exe lenne. Tudni kell hogy 3 hónapja szakítottak de a lány még nem tette túl magát. Ugye mielőtt ők összejöttek, a sráccal már azelőtt lefeküdtünk párszor. Mikor elkezdtek már kavarni abba is hagytuk. Aztán összejöttek de a srác pár hónap után realizálta hogy egyáltalán nem illenek össze a barátnőmmel. A barátnőm nagyon szomorú volt mert ugyebár ő szerelmes volt a srácba és még most is az. Viszont nem akarom hogy mástól tudja meg hogy mi van köztem meg a volt pasija között mert szerintem az sokkal rosszabul esne neki. Viszont nem tudom hogy mondjam el mert félek hogy nagyon megbántom. Meg azt se tudom a sráccal mj legyen. Lehet egyszerűbb lenne hagyni azt. Nem tudom 21/L

2020. ápr. 16. 09:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Megkönnyebbült hogy legalább nem akkor voltam a sráccal mikor együtt voltak mert vártunk vele a sráccal pár hónapot.
2020. ápr. 16. 11:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért elég vicces, hogy állításod szerint a barátnőd tudott rólatok előtte, aztán nekiálltak kavarni, mikor tudta, hogy ti milyen viszonyban voltatok. Most meg nem haragszik, megkönnyebbült, hogy közben nem csináltátok. Elég kamu szagú, hogy abszolút megért téged és számított rá. Ha mégis igaz, akkor meg érdekes barátság az, ahol 2 barátnőnek 1 farok jut és ez egyiküket sem zavarja.
2020. ápr. 16. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne próbáld mosdatni magad, ez kicsit sem nevezhető hibázásnak, ugyanis tudatos döntés a részedről és a mai napig újra és újra meghozod ezt a döntést. Viszont ha a csajt nem zavarja, hogy nem vagy a barátja, akkor minden rendben, de akkor se nevezd hibának azt, ami nem hiba, hanem döntés.
2020. ápr. 16. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez egy hátba szúrás a részedről a barátnőddel szemben de ha hibáztál vállalnod kell érte a felelősséget. Inkább te mond el neki ne mástól tudja meg biztos nem fog neki örülni de ez benne van a pakliban.
2020. ápr. 18. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!