Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos házasság vagy új, jobb kapcsolat?
Figyelt kérdés
Kilépnétek egy többé-kevésbé működő, tíz évnél is hosszabb házasságból egy másik nő miatt, akivel láthatólag sokkal jobban kijöttök, több közös célotok van és szexuálisan is vonzóbbnak találjátok egymást? Vagy ez egy olyan dolog, hogy mindenkinek vannak hibái, amik úgyis csak az évek alatt derülnek ki, és akkor már jobb az ismertet választani (ami szintén nem rossz, csak nem túl jó)? Egyáltalán hogyan lehet túlélni házasságban egy szerelmet egy másik nő felé?2022. jún. 25. 08:51
11/17 anonim válasza:
Hát ha ez az a házasság, amibe ennyi mindent beletettél, amiről kérdezel, akkor nem gondolkodnek ezen ennyit, hanem beadnám a valast és elkoltoznek vagy a másikat koltoztetnem el. Ha az új nőbe pedig úgy érzed, hogy szerelmes vagy, én a helyedben akkor is várnék legalább egy fél évet, míg komolyabban közeledek felé, hogy el tudd gyászolni a régit (és ne gondold meg magad, hogy mégiscsak a régi a jobb, az újnak meg összetöröd a szívét/lelkét, feltéve, ha az érzések kölcsönösek) és tiszta lappal nyithass az új felé. Ez így lenne tisztességes, szerintem. Meg legalább addig is jobban megismerheted ezt az új embert.
12/17 anonim válasza:
De persze ha már túl vagytok az ismerkedésen ezzel az új nővel és kialakult valami komoly dolog, akkor kb. a valast leszamitva tárgytalan, amit írtam. 11-es voltam.
13/17 anonim válasza:
Még annyit, hogy ha nem lenne a külső tényező (új szerelem), én akkor is válnék, mert amit leírtál, abból egyértelmű, hogy nem azt kapod, amitől jól éreznéd magad, boldog lennél. Én nem maradnék benne egy olyan kapcsolatban sem, ahol elvagyogatok, de valami elemi hiányzik belőle.
14/17 Senior Séf válasza:
Amíg a felek meg érnek rá, hogy megértsék; a kapcsolatot ápolni, a szerelmet fenntartani kell, addig jöhet akárhány új, "jobb kapcsolat", az előbb-utóbb mind az ebek harmincadjára jut.
15/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez nem egy "valami vagyogat" kapcsolat, különben én sem szórakoznék a válással. A feleségem egy nagyon jó ember, működik köztünk a vonzalom és pontosan tudja mindkettőnk, hogy egymásnak lettünk kitalálva. A baj az az, hogy a változó életkörülmények miatt mást akarunk az élettől. Ez az, ami olyan keservessé teszi az egészet. Hogy vagy egymást választjuk, vagy egy teljesen más életet, kb mint a La La Landben.
2022. jún. 27. 18:12
16/17 anonim válasza:
Na, akkor itt vesztettem el a fonalat...🤦🏻♀️
17/17 anonim válasza:
Itt én is. Ha "egymásnak vagytok kitalálva", akkor, hogy lehet, hogy mással "sokkal jobban kijöttök, több közös célotok van és szexuálisan is vonzóbbnak találjátok egymást." ? Kérdező, komolytalan vagy. Fogalmad sincs, mit akarsz. Szerintem leginkább két nőt hülyíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!