Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 53 éves koromig még soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

53 éves koromig még soha nem ismertem meg olyan férfit, akivel összeillünk, van erre még remény?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam, hogy minden embernek van valahol a világban egy párja, akivel összeillenek, csak meg kell találni.

Egész életemben kerestem, de nem találtam. Lehet, hogy az én párom nem létezik?

Volt férjem, de elváltunk, teljesen másmilyenek voltunk, nem illettünk össze.

Voltak párkapcsolataim, de hiába volt valakim, mégis magányos voltam mellette mert éreztem, hogy nem ő az igazi. És nem kaptam elegendő figyelmet sem. Talán nem voltam nekik fontos.

Azt mondják, a remény hal meg utoljára. De én már feladtam.

2022. máj. 24. 00:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%

Nekem bejönne egy idősebb nő!

29F

2022. máj. 24. 00:08
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nincs
2022. máj. 24. 00:29
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Van.irj🙂
2022. máj. 24. 03:36
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Sajnálom, hogy így vagy vele. Én is 20 évesen gondolkodom, hogy vajon ugyanez lesz velem is. Nagyon nehéz őszintén megszeretnem valakit, eddig csak egyszer sikerült de részéről nem működött.

Szerintem ha szerzel barátnőket hasonló érdeklődési körökkel lehet a magányon enyhíteni :)

2022. máj. 24. 04:24
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
A világ nagy, te pedig valószínűleg csak kis területen belül éltél és kerestél. Lehet a te párod épp Ázsiában a rizsföldeken gürizik.
2022. máj. 24. 06:20
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Én idősebb vagyok, mint te és pont erről beszélgettünk a múltkor az ismerősömmel.

Szerintem nagyon szerencsés az az ember, aki megtalálja a valódi másik felét, ez nem lehet több, mint az emberek kb. 10 %-a. Ez nem azt jelenti, hogy készen kapják a másik felet, hanem hogy valóban egyformák, egymáshoz illenek és bár folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton, de emelik egymást és egyre jobb együtt. Az ilyen nagyon ritka sajnos.

Nőként én sem találkoztam ilyennel sajnos, bár válásom után volt egy időszak, amikor jó pár emberrel találkozgattam, de be kell látni, ez az egyik legnehezebb dolog a világon. Pedig mennyire vágyik rá az ember, hogy megtalálja a tükörképét és kívül-belül, az összes jó és rosszal együtt át tudja adni magát neki és ő is hasonlót kapjon.

2022. máj. 24. 07:28
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
En magyar emberekkel nem vagyok kompatibilis. A szuzessegem is harminc folott vesztettem el, es nem hittem el, mennyi ember tetszik, vonz, erdekel, de nem magyarok.
2022. máj. 24. 10:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem is gondom van a magyar férfiakkal.
2022. máj. 24. 22:03
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

7-es szintén én is.

Viszont épp ez az érdekes az életben, miért biztos, hogy attól, hogy magyar vagy magyar férfi lesz az igazi.

29N

2022. máj. 24. 22:52
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Gazdag 50 es nőkkel van a baj! Ismerek ilyeneket! Mind elvált! A stílusokat senki nem fogadja el.
2022. máj. 25. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!