Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mennyire adnának esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire adnának esélyt olyan 30 év körüli férfinak akinek kivehető fogpótlása van?

Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 07:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes kérdés. Ha már ismerkedési fázisban tudom, hogy ez van neki, akkor valószínűleg zavarna. De ha visszagondolok arra, hogy az eddigi legnagyobb szerelememnek ez lett volna, akkor egyáltalán nem zavart volna.

Szóval szerintem ne zavartasd magad, de ne is mond el az elején.

2022. jún. 25. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem zavar. A párom biztonsági iparban dolgozik, sajnos ez azzal jár, hogy rátámadnak/megütik/ kiverik a fogát. Eddig háromszor csináltatta meg, jelenleg nincs rá keret. Ettől még ugyanúgy imádom.
2022. jún. 25. 11:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Számomra nem zavaró, sajnos vannak olyan emberek akiknek ilyen a genetikájuk, a rendszeres szájhigiénia ellenére is, illetve ahogy felettem is írták lehet munkahelyi ártalom is. Értékelendő hogy ha valaki veszi a fáradtságot és megcsináltatja a fogait, sokkal jobb mint úgy hagyni. Mondjuk lehet hogy én csak azért vagyok elfogadóbb mert nálam is hasonló a helyzet, igaz hogy én 10 évvel fiatalabb is vagyok mint te, de nekem is szükséges a fogak pótlása már most is.
2022. jún. 25. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!