Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van műfogam azt el kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van műfogam azt el kell mondani? protézis, híd, vagy bármi fogpótlás

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha kivehető, akkor szerintem illene. Ha fixen a helyén van, és nem veszed ki, akkor ráér. Nyilván azt se sürgős elmondani, hogy az embernek kivették a manduláját vagy a vakbelét.
2021. jan. 10. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. jan. 10. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha fix, akkor nem. Ha kivehető, akkor idővel biztos illik.
2021. jan. 10. 14:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Fix.

De egy műfog nem undorító?

2021. jan. 10. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem. Miért lenne az? Add a kezébe.
2021. jan. 10. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem foghíjam van, nem volt sosem alatta fogcsíra, kellene implant, de nehezen tudom magam rávenni..

Ha kivehető, el kell mondani. Nekem amúgy fél év alatt sem vette észre az exem az a foghíjat, hátsó kisörlő:)

2021. jan. 10. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha jol van megcsinálva nem undorito.
2021. jan. 10. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Dehogy undorító. Páromnak egy genetikai rendellenesség miatt a normálisnál kevesebb foga van, egyszerűen nem nőttek ki. Az esztétikailag/rágás miatt fontosakat kipótolták, egyáltalán nem látszik rajtuk, hogy műfogak, csak azért tudom mert elmesélte hogyan vannak beültetve az állkapcsába.

Nincs ebben semmi gáz vagy furcsa, el se kell mondanod ha nem akarod.

2021. jan. 10. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Páromnak az első fogai hiányoznak, fogpótlása (protézise) van. Engem egyáltalán nem zavar, őt annál inkább. Sosem mutatta meg a "protkóját",pedig kértem. Baromira nem zavar, amúgy.
2021. jan. 10. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha fix, akkor nem kell elmondani. A kivehetőt is sztem akkor, ha tényleg ki is veszi az ember... tehát ne az legyen, hogy a másik akkor szembesül azzal, hogy pótlás, amikor szépen kiveszed estére... az nagyon ciki.
2021. jan. 11. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!