Teljes felső műfogsor átvétele után azonnal tudtátok használni vagy eleinte csak gyakorlással szoktátok meg?
Öklendezős típus vagyok, irritál a felső fogsor, főleg, ha beszélnem kellene vele. Napokban készül el és kapom meg a végsőt. Más is küszködött a megszokással vagy átadás után azonnal avval jött ki a rendelőből?
Ciki, ha becsomagolva viszem haza és otthon gyakorlom a használatot?
Mennyi idő alatt szoktátok meg? Nagyon érdekelne hozzám hasonló öklendezős ember tapasztalata!
Átadásnál az alsó nem zavart, a felső kicsit igen, de pár perc beszélgetés után egész jól törtem. A kezelőből csak az alsóval a számban mertem kimenni, mivel a beszéd még nem ment a felsővel, ám a pultnál még fizetnem kellett a fennmaradó összeget. Hazaérve betettem a felsőt is. Tök jól viseltem a dolgot. Azonnal beszélgettem a gyerekkel, majd hazajött nejem a másikkal, velük is csevegtem szépen. Annyira belejöttem, hogy a végén még vacsorázni is tudtam vele. Lassan, óvatosan, de ment. :) Hangosan olvastam vele jó sokat, az is ment, bár néha furcsán. :-) Egy órája vettem ki, mert aludni nem merek benne, annak ellenére, hogy az orvos szerint bátran lehet, sőt, jót tesz a megszokásnak.
(Sajnos semmilyen tárolót, ragasztót, tisztítószert nem kaptam ajándékba a rendelőben, mert a beszállítójuk késik ezekkel.)
Holnap nagyon sok helyre kell mennem, kíváncsi leszek, hogy bírom majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!