Másfél milliós ajánlat reális, teljes felső és részleges alsó műfogsorra implantátumok nélkül? (Sürgős! )
Átlagba kb. 600.000 Ft.
Nekem teljes felsőt 380.000 Ft-ért csináltak.
Mennyire kényelmes, mennyire vagy elégedett vele?
1,5-2 éve hasonló árakat mondott egy másik orvos, mikor sürgősségi kezelésért voltam nála. (sajnos kiment külföldre)
4-ig el kéne döntenem, vállalom vagy sem ezt az ajánlatot. Sajnos, addig nem tudtam másik rendelőben, másik orvoshoz időponthoz jutni. Így félő, nem lesz összehasonlítási alapom a döntéshez. :-(
#1-es vagyok
Én 4 éve csináltattam.
Az egész 490e Ft volt mindennel egy bevéve.
Ja és szerintem ne fogadd el az ajánlatot.
Nekem "olcsó" volt és még egyszer se kellett fogorvoshoz mennem ez üggyel kapcsolatban.
Szerintem drága. Mamámnak implanttal volt ennél valamivel olcsóbb.
Nekem egy implant + rá a korona és két külön sima korona volt összesen 380 ezer... Plusz minden kezeléssel együtt jött ki durván fél millára. És a világ egyik legjobb márkájú implantját kaptam.
Nehéz véleményt alkotni, hiszen egyéniek a problémák, mindenkinek más és más. De első olvasatra én is sokallom ezt a árat!
Ne kapkodd el! Menj el több helyre és kérj ajánlatot. Annak is van költsége, de eltörpül a milliós tételhez képest. Megtérül, ha olcsóbban jössz ki a végén!
Sajnos, a mai világban igen sok vállalkozás, vállalkozó bepróbálkozik irreális ajánlatokkal. Ha 10 esetből 1-2 bejön neki, az komoly plusz bevétel számukra. A szabadpiac = szabad rablás! Néha érdemes lenne bejelenteni az ilyen vállalkozásokat a fogyasztóvédelemnél. Ha pl. dupláját kérik ugyanazért a munkáét, mint az átlag, az a fogyasztó megtévesztése!
Nekem más jellegű műtétem volt. Ott nagyon fair volt az orvosprofesszor. Maszek rendelőjében voltam, mégis elmondta egyenesen, ha magánklinikán műt meg, akkor a luxus körülményeket kell megfizetni, mintha sok csillagos szállodában lennék. Gyönyörű különszoba, saját fürdőszobával, finom étkezés, internet, kábeltévé, még tabletet is biztosítanak a szobához, őrzött parkoló is van. Ha pedig nem igénylem a luxust, akkor egy állami kórházban műt meg ambulánsan. De a lényeg, mindkét helyen ugyanavval a modern technikával, ugyanúgy operál meg harmadannyiért. Naná, hogy az utóbbi mellett döntöttem! Nem bántam meg! A kórház kívülről ramaty állapotban van, de a műtő a toppon volt. Még nagy képernyős tévé is volt, ami elterelte a figyelmemet. (nem altattak) A doki és a segédek nagyon kedvesek, profik voltak.
Sajnos igy látatlanban nem tudom megmondani, mert nem tudom milyen minőségről van szó...
Eleg durván hangzik ez a másfél milliós ajánlat, szerintem van ennél olcsobb is.
Szerintem ez durván sok.
Nekem 300 volt a teljes ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!