Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Reális-e nyomdaiparban irodai...

Reális-e nyomdaiparban irodai kereskedelmi munkatársnak az alábbi fizetési ajánlat? Hogyan alkudhatnám feljebb?

Figyelt kérdés
Sikeres állásinterjú után megkaptam az alábbi fizetési ajánlatot: br. 240e+ br. 20e prémium + 10e kajacsekk. 2 éves szakmai tapasztalatom, diplomám, tárgyalóképes angolom van és megyeszékhelyről van szó.
2015. jan. 31. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A nyomdaipar Magyarországon eléggé a padlón van. Örülj, hogy ilyen ajánlatot is kaptál!
2015. jan. 31. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez egy nagyon jó ajánlat.
2015. jan. 31. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy külföldi tulajdonú középvállalkozásról van szó.
2015. febr. 1. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Ahogy látom a magyar nyomdaipar haldoklik. Sokan viszik külföldre a gyártást (Szlovákia, India, Kína, Románia), nálunk a költsége drága (sok nyomda ellen van felszámolási eljárás, szinte már csak feketén nyomnak).

Szóval kisebb csoda, hogy van olyan cég aki tud alkalmazni. A diploma+ angol+ 2 év is olyan, amiből biztos lenne konkurencia, ezért írtam, hogy szerintem nagyon jó ajánlat.

2015. febr. 1. 15:12
 5/7 AmonRae ***** válasza:

Ez egy egész jó ajánlat, persze függ attól, hogy mit kell csinálnod.

Ha csak kereskedő vagy, akkor örülj neki, ha kalkulálnod is kell, vagy gyekelni, akkor kevésnek tűnik, de kezdőnek akkor is elfogadható, csak le kell tisztázni, hogy ez próbaidőre marad, aztán viszont feljebb kell vinni picivel. Ha csak kereskedő a munkakör, akkor ez jó.

2015. márc. 7. 08:09
 6/7 Dr Karsai válasza:
Egész jó ajánlat,mivel a nyomdaiparban általában minimálbérrel jelentenek be és nincs cafeteria,még a legnagyobbaknál sem(pld Prime Rate Kft)
2015. máj. 7. 19:42
 7/7 anonim válasza:

hogy alakult a bérezésed az elmult években kedves kérdező?

a brutto 20k prémium elég gyengécske, kereskedő létedre :D

2019. febr. 23. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!