Amit ezen az oldalon irnak az abszolút baromság, vagy van
reális alapja?
Ez a kamu kategória!
2013-ig kamionsofőr volt most meg berakott pár képet ahogy sört iszik.
Ugye nem akarsz bedőlni ennek a majomnak....
2014. szept. 20. 02:30
2/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem, dehogy is, csak pont ezért tettem fel a kérdést, hogy mások mit gondolnak a dologról :D Ha egyértelműnek tartanám nem kételkednék... :D Csak annyira egyszerűnek és átláthatónak tűnik amit leirtak, bár gondoltam, hogy kamu...
3/18 A kérdező kommentje:
Bocsi egy másik kérdés akkor már :D Tehát ha ez kamu, akkor arra megy ki hogy pénz húzzanak le a buta emberektől?:D Mert biztos van valami lényege ha már ennyi mindent leirtak.. Ez akkor valami illegális dolog?
Pontosan ez az anyoption cégnek hoz pénzt.
Nem ismerem a bináris opciós kereskedést, felőlem próbéld ki egy demo számlán ha van erre lehetőség, de gondolj bele, hogy ha ez így működne, akkor mindenki nyerne, egy ideig.
De ez a tőzsde egy globális piramisjáték ami mindig összeomlik, ezt hívják gazdasági világválságnak.
pfff....
2014. szept. 20. 02:43
5/18 A kérdező kommentje:
Igen értem amit mondtál! Persze szép is lenne ha mindenkinek dőlne a lé :D De azért valljuk be ez a nyilt szini átverés elég undoritó dolog.. Pénzt igér, közben pedig csak elvesz:S
nem hiszek az ilyesmiben de ha egyszer kipróbálnád írd le ide a tapasztalatod :D
2014. szept. 20. 12:50
7/18 anonim válasza:
Én is kaptam Viktor-tól egy spam üzenetet, sőt hitetlen is vagyok/voltam, de létezik a bináris opció, nézzetek utána más website-on. Nos már csak az a kérdés, hogy tényleg ilyen "egyszerűen" működik-e a dolog?
2014. szept. 22. 18:05
8/18 anonim válasza:
Előző vagyok ismételten. Szóval itt egy másik link:
[link] nézzétek meg, Ő valós magyar emberke, lehet vele skype-on kommunikálni. A mi Viktorunk viszont ha jól értelmezem nagy segítséget nyújt azzal, hogy mérsékletességre int, hisz 10 euro-s kereskedést ajánl. Szóval gondolkodjunk el...ja és az miért kizáró ok, ha valaki 2013-ban még kamionsofőr? Ebben aztán tényleg semmi logika nincs :-)
2014. szept. 22. 18:38
9/18 anonim válasza:
Ne higyjetek már el mindent. Direkt az emberek kétségbeesését és álmodozását vágyaikat szeretik kihasználni.
[link]
2014. okt. 21. 00:04
felteszek egy költői kérdést:
ha birtokában vagy egy olyan információnak, hogy hogyan lehet ennyi pénzt keresni, és ezt - amint olvasható volt a kérdő linkjén- egyedül is képes vagy megcsinálni, akkor MI A FASZÉRT akarnád más orrára kötni egy terjedelmes cikkben, minden részletre kitérően? :D :D
Ugye?
2014. okt. 21. 09:35
Kapcsolódó kérdések: