Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amit ezen az oldalon irnak az...

Amit ezen az oldalon irnak az abszolút baromság, vagy van reális alapja?

Figyelt kérdés
[link] - itt a link. Tehát én épp most munkát keresek, elég rossz anyagi helyzetben vagyok, de vannak tartalékaim. Viszont nem sokáig és már tényleg bármilyen állást elfogadnék. Alap esetben ha ilyet találok a neten mint ez, egyből ki is lépek az oldalról, de mivel nagy szükség van a pénzre ezért ösztönösen is felcsillant a szemem.. Tudom persze lehet hogy feleslegesen :D tehát valaki tud erről valami infot adni?:D

2014. szept. 20. 02:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyszerű reklám, hogy hova fizess be minimum 250 EUR összeget. Mondjuk az a része nem világos, hogy bináris opciónál, ha 10 EUR összeget teszek fel, megtippelem, hogy nő vagy csökken, akkor 60 másodperc alatt(vagy maximum 30 perc alatt)hogyan lesz belőle 18 EUR? 8 EUR-t kerestem, hurrá... ha egy milliárdot, akkor biztos 800 milliót keresnék, kell szólni Soros Györgynek is, hogy van ilyen, mert szerintem nem hallott még róla. :)
2014. okt. 30. 23:59
 12/18 anonim ***** válasza:
ez egy büdös zsidó aki folyamatosan vár át az ilyen sötét embereket mint te
2014. nov. 14. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:

LELEPLEZŐ INGYENES ELŐADÁSOK A FOREXRŐL

https://www.youtube.com/watch?v=KRNipOyBL0I

2014. dec. 4. 00:29
 14/18 anonim válasza:
Tegnap én is fel regisztráltam az anyoptions ra és ma fel hivtak. :D Nem értettem amit beszélt szerintetek mit akartak?
2014. dec. 22. 10:28
 15/18 anonim ***** válasza:
megtermékenyíteni, mégis mit akartak...
2014. dec. 23. 18:14
 16/18 anonim válasza:
Látom befigyel a jó magyar munkás mentalitás, ez jellemző. Én is magyar vagyok,de ha azt hiszitek hogy könnyű eltalálni az irányokat opciókon akkor tévedtek, ez is egy szakma és lehet benne jónak lenni vagy sorra bukni mindent. Én személy szerint profitálok, ti meg dolgozzatok, nézzetek tévét, panaszkodjatok, mások életével foglalkozzatok, örüljetek hogy van mit csinálnotok éhbérért, mert addig sem kell a saját életetekkel törődnötök. Jó munkát!
2015. febr. 4. 09:14
 17/18 Kutyus70 válasza:

A kérdezőnek:

Nem arra megy ki a játék, hogy lehúzzanak. Arról van szó, hogy (is) egy piramis játék. A piramis játékot meg nem lehet egyedül, ketten, vagy tízen játszani, sok-sok ember kell hozzá, innen a neve is, hogy piramis. Aki a piramis csúcsán van, az keresi a legtöbbet, aztán az alatta lévő öt, aztán az alattuk lévő tíz, és így tovább. Aki meg a legalján van (például aki éppen belépett) a legkevesebbet. Tehát ez is csak egy piramis játék, természetesem valami másnak álcázva, megfűszerezve mindenfélével, tőzsde, pénzpiac a nap 24 órájában, bináris opciók... Nagyon hitelesnek tűnik, így sokan elhiszik, hogy ez nem piramis játék, hanem valami más, valós pénz üzlet.

Valaki írta azt is, hogy Viktor valós személy egy csomó fotója is van, sőt skypeon is lehet vele beszélni... És akkor mi van? Ha eljutsz odáig, hogy megadja a skypeját, honnan tudod, hogy valóban vele beszélsz? Egy ilyen dologban még az sem jelent semmit, ha találkozhatsz vele személyesen is.

Valaki más belinkelt egy érdekes dolgot. "Viktornak" egy csomó más neve is van, más nyelveken ugyanez van mint a magyar változaton. Viktor ha kamionos volt akkor erősen kétlem, hogy még hét nyelven beszél az anyanyelvén kívül. Ez szerintem egy nagyon magas szinten megszervezett piramis játék, melyben arra is nagyon adnak, hogy valósnak tüntessék fel ezt az "üzletet", és olyan érzetet keltsenek benned, hogy itt minden segítséget megkapsz, valós személyek személyesem foglalkoznak veled, bevezetnek, megtanítanak.

Milyen érdekes amúgy... segítségre van szükség??? Hiszen az egész cikk úgy kezdődik, hogy a világon a legegyszerűbb... mindössze 5-10 perc és két egér kattintás választ el a meggazdagodástól. Erre olvasni kezded és gördíted, gördíted... és egy kilométeres hosszú iromány van, amiből kiderül, hogy azért mégsem 5 perc, és mégsem két egér kattintás. Igazából nem nagyon érdekel, aki akarja próbálja ki ha nagyon ráér... de én nem adnám a nevem ilyenhez. A piramis játékot én nem ellenzem egyébként, de tudom, hogy a törvény bünteti, és mint ilyent hát nem preferálom. Egyrészt mert büntetik, (amúgy ez azért van mert ha mindenki ezt csinálná akkor előbb-utóbb senki nem dolgozna) másrészt mert minden piramis játék összedől egy napon.

2015. febr. 22. 10:59
 18/18 Mexplayer válasza:
61%

Hello, én Kényelmesen meg keresem a 100 euro-t,

2 hónapja dolgozok rajta!

de eddig milliokat még nem kerestem !

előző hónapba 1800 eurot tudtam le venni a számlám-ról!

Lehet hogy egri Viktor kamu de a ,napi pénzem meg van ,így nem panaszkodok! szerintem nem olyan rossz ez az egész..kis utána járás megér!

2015. febr. 25. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!