Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire adnának esélyt olyan 30 év körüli férfinak akinek kivehető fogpótlása van?
Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 07:39
1/13 anonim 

válasza:

Normális nő nem problémázik ezen. Sokkal nagyobb baj lenne ha nem lenne fogad.
2/13 anonim 

válasza:

Engem nem zavarna, de én már házas vagyok.
29/N
5/13 A kérdező kommentje:
3. Akár vagy részleges..
2022. jún. 25. 08:13
6/13 anonim 

válasza:

Engem zavarna. Nem 60 évesek vagyunk.
8/13 anonim 

válasza:

Nem zavarna. Megcsináltatta? Igen. A fixek (vagy implantok) nagyon drágák, lehet az már nem fért neki bele, de legalább az igénye megvan rá. Sokkal rosszabb a nem pótolt foghiány (egészségileg is, az esztétikáról nem is beszélve).
9/13 anonim 

válasza:

Nem gond. Ha ezzel nem fogad el, akkor annyit is ér az a nő. De ha zavar, spórolj implantátumra.
10/13 anonim 

válasza:

Engem is zavarna, nekem jelenleg foghiányom van(nem volt fogcsíra), de kivehető fogpótlás.. max ideiglenesen, ha tudom, hogy addig kell csak, amíg a csavarok helye begyógyul.
Tudom, hogy hülye dolog, de ez van, nem tehetek arról, mi zavar, nem elhatározás kérdése. Érdekes mód egy darab foghiány, mint ami nekem van, nem zavarna, több már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!