Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Incel, ha elmegy egy PUA táborba vagy tanfolyamra, akkor onnan Giga Chad-ként térne vissza?
PUA téma egy hazugság volt, hogy lehúzzák az olyanokat, mint te. Ráadásul ez a PUA baromság már nagyon 2000-es évek. Felejtsd el. Csak azért, mert felveszel egy hegesztőszemüveget meg elkezdesz páváskodni egy szórakozóhelyen ugyanolyan ronda maradsz csak még magadra is irányítod a figyelmet és gondolom rondaként nem szeretnéd, hogy rajtad röhögjön mindenki... Én is nagyon akartam anno hinni benne, de hamar átláttam a szitán meg eleve az én tapasztalatom a valóságból totál ellentétes volt azzal, amit a PUA-k prédikáltak.
Volt (???) egy magyar PUA fórum, ahol az ottani guruk/PUA "tanárok" küldözgették épp ki dugott meg kit, nyilván azért, hogy ügyfeleket szerezzenek meg bizonyítsák azt, hogy ez működik... A probléma az volt, hogy akkoriban még image reverse search nem volt ismert csak IT körökben így én pillanatok alatt megtaláltam a képek valódi "tulajdonosát". Külföldi nők publikus képeit használták fel (nyilván engedély nélkül), olyanokét, akik soha nem jártak Magyarországon ezek meg azt állították ilyen meg olyan strandon/szórakozóhelyen szedték őket fel itthon...
Kinézet számít egyedül, azt fejleszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!