Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy Incel, ha elmegy egy PUA...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy Incel, ha elmegy egy PUA táborba vagy tanfolyamra, akkor onnan Giga Chad-ként térne vissza?

Figyelt kérdés
Képes a PUA segíteni az inceleken?

2022. jún. 24. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2022. jún. 24. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
A Giga Chad magas izmos és széles az állkapcsa.
2022. jún. 24. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

PUA téma egy hazugság volt, hogy lehúzzák az olyanokat, mint te. Ráadásul ez a PUA baromság már nagyon 2000-es évek. Felejtsd el. Csak azért, mert felveszel egy hegesztőszemüveget meg elkezdesz páváskodni egy szórakozóhelyen ugyanolyan ronda maradsz csak még magadra is irányítod a figyelmet és gondolom rondaként nem szeretnéd, hogy rajtad röhögjön mindenki... Én is nagyon akartam anno hinni benne, de hamar átláttam a szitán meg eleve az én tapasztalatom a valóságból totál ellentétes volt azzal, amit a PUA-k prédikáltak.

Volt (???) egy magyar PUA fórum, ahol az ottani guruk/PUA "tanárok" küldözgették épp ki dugott meg kit, nyilván azért, hogy ügyfeleket szerezzenek meg bizonyítsák azt, hogy ez működik... A probléma az volt, hogy akkoriban még image reverse search nem volt ismert csak IT körökben így én pillanatok alatt megtaláltam a képek valódi "tulajdonosát". Külföldi nők publikus képeit használták fel (nyilván engedély nélkül), olyanokét, akik soha nem jártak Magyarországon ezek meg azt állították ilyen meg olyan strandon/szórakozóhelyen szedték őket fel itthon...

Kinézet számít egyedül, azt fejleszd.

2022. jún. 24. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Akkor egy még beképzeltebb kis nyomorékként tér vissza.
2022. jún. 24. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Ez a PUA dolog még létezik? Hisz még ebben valaki egyáltalán? Emlékszem anno 10 éve még voltak akik bekajálták, de már akkor is ostobaság volt az egész. Amúgy mi ez az incel-giga chad dolog? Ezek valami státuszt jelölnek?
2022. jún. 24. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Nicholas Victor, volt PUA guru ma incel contentet gyárt.
2022. jún. 24. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez valóban nem több, mint lehúzás, a looksmaxxing/geomaxxing egyéni úton is kijárható, ha látsz benne rációt, egyébként meg marad az izoláció és a beletörődés.
2022. jún. 24. 23:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet , menjetek csàdba
2022. jún. 24. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Afrikàba
2022. jún. 24. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!