Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit pocakos férfivel összejönnél vékony lányként ha a férfi belsője meggyőző?
Van egy kis pocakom emiatt nehezebb az ismerkedés mivel a külső alapján kiszórnak a nők , de ha adnának esélyt és megismernék a belső értékeim egyből jobb lenne a helyzet, csak kérdés mennyi ilyen nő létezik egyáltalán?
Ha más képével nyitottam tinder,stb profilt akkor volt sok match és heteken át beszélgettünk és megvolt az összhang , de így hogy elkezdeni se tudjuk nincs meg az esély se
"Számít de más a mérce férfi számmal és másnak kellene lennie női szemmel , más a férfi és más egy nő"
Na ne mond!
Bár szerintem csak egy ostoba provokátor vagy, aki előadja a ronda pasi szép nőt akar, belső értékekkel, majd beadagolja, hogy a belseje egy kalap kaki igazából.
Lehet ugrani.
- kövér vagyok
- alacsony vagyok
- szexista vagyok
- alkoholista vagyok
- csak a szép nők érdekelnek
Vajh, miért nincs barátnőm? 🤔
Nem vagyok kövér, csak pocakos.
Nem vagyok alacsony, 170 cm vagyok, az átlag nő ez alatt van és persze lehet magyarázni, hogy 180 felett van a férfi még is ledominálom őket ha fizikális konfliktusra kerül sor márpedig ezen lovagolnak a nők.
Nem vagyok szexista csak tudom hol van a nők és a férfiak helye.
Nyilván nem a csúnya nők érdekelnek.
85
Édesem, egy átlag nő föléd tornyosul egy magassarkúban.
Hogyne, ha én is felveszek 20 cm magassarkút akkor kosaras is leszek.
Így van tehát ha egy 160 centis nő magassarkúban pampog nekem az nem igazán reális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!