Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit pocakos férfivel összejönnél vékony lányként ha a férfi belsője meggyőző?

Figyelt kérdés

Van egy kis pocakom emiatt nehezebb az ismerkedés mivel a külső alapján kiszórnak a nők , de ha adnának esélyt és megismernék a belső értékeim egyből jobb lenne a helyzet, csak kérdés mennyi ilyen nő létezik egyáltalán?

Ha más képével nyitottam tinder,stb profilt akkor volt sok match és heteken át beszélgettünk és megvolt az összhang , de így hogy elkezdeni se tudjuk nincs meg az esély se

2022. jún. 24. 18:36
 51/104 A kérdező kommentje:

"magas férfiak alapvetőbben erősebbek is" MIVAN?

Na ez egy nő

2022. jún. 24. 20:59
 52/104 A kérdező kommentje:

Lefogyni egyenlő azzal hogy megvonom magamtól az élvezeteket , koplalok , sanyargatom magam hosszú hónapokig a bizonytalan miatt!

500 ezer forintot hasonlítani ehhez apró pénz

2022. jún. 24. 21:03
 53/104 anonim ***** válasza:
100%

51

Igen, bizonyám összefügg.

Amúgy meg nyugodtan vergődj, de sajnos attól még nem fogsz becsajozni. Előbb fogy le - alsó hangon - 30 kilót, és hagyj fel az alkoholizálással. Sok sikert.

2022. jún. 24. 21:04
 54/104 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a fogyás kimenetele csajozás szempontjából bizonytalan, az viszont szinte bizonyos, hogy így az életben nem kapsz magad mellé egy relatíve jó csajt. Esetleg válogass te is a 80-90 kilós szépségek közt...
2022. jún. 24. 21:05
 55/104 anonim ***** válasza:
100%
#52 akkor maradj a szintednél, Varga Irénkénél. Ahogy hallom, elmaradt a lagzija, tehát szabad a pálya neked 😏
2022. jún. 24. 21:05
 56/104 anonim ***** válasza:
31%
Én kifejezetten pocak párti vagyok!
2022. jún. 24. 21:10
 57/104 A kérdező kommentje:

Se a helyes írás nem megy, se más ami gondolkodást igényel. Javíts ezeken! Sok sikert!

2022. jún. 24. 21:16
 58/104 anonim ***** válasza:
100%
Egy jól irányzott ütéstől te is kifekszel mielőtt nekikezdenél hajtogatni haver, hiába vagy te a budapesti Jabba. Magasabb faszit meg fel se érsz, miről beszélünk? Verekedni meg súlyzót emelni az két külön történet.
2022. jún. 24. 21:17
 59/104 A kérdező kommentje:

Megint csak a fogalmatlanság! Fejezzétek be amihez nem értetek, "fel sem érem" , hát nem 3 méter magas az urad hahó.. nem szokásom a súlyzó emelés az a ti 180+ centis nyápica barátotoknak szokása amitől erősnek érzi magát miközben nem az. Valóban külön történet a verekedés meg a súlyzó emelés..

Ezért is lenne négybe, vagy nyolcba hajtva a magas sportos pasitok?

2022. jún. 24. 21:22
 60/104 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Láttam egy ilyen meme-et, hogy "If he got a beard and a belly I want him" vagyis kb azt jelenti, hogy ha a pasinak van szakálla meg pocakja, akkor nekem kell. Na ez én vagyok :D És még vékony is vagyok, szóval most így őszintén mondom neked, mint nő a pocaknak, hogy nem a külsőd miatt nincs nőd. Vigyázz magadra!
2022. jún. 24. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!