Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit pocakos férfivel összejönnél vékony lányként ha a férfi belsője meggyőző?

Figyelt kérdés

Van egy kis pocakom emiatt nehezebb az ismerkedés mivel a külső alapján kiszórnak a nők , de ha adnának esélyt és megismernék a belső értékeim egyből jobb lenne a helyzet, csak kérdés mennyi ilyen nő létezik egyáltalán?

Ha más képével nyitottam tinder,stb profilt akkor volt sok match és heteken át beszélgettünk és megvolt az összhang , de így hogy elkezdeni se tudjuk nincs meg az esély se

2022. jún. 24. 18:36
 61/104 A kérdező kommentje:

Te egy kivétel vagy, sajnos ahogy itt is megmutatkozik a legtöbb nőnek csak az számít, hogy 180+ , deszka (persze erős mert magas) , jóképű legyen a férfi

2022. jún. 24. 21:25
 62/104 anonim ***** válasza:
100%
Neked is számít, hogy néz ki a nő
2022. jún. 24. 21:27
 63/104 A kérdező kommentje:

Számít de más a mérce férfi számmal és másnak kellene lennie női szemmel , más a férfi és más egy nő

2022. jún. 24. 21:31
 64/104 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én nem azt mondtam, hogy nekem nem számít a külső, én azt mondtam, hogy a pocak nem zavar/tetszik.

Ettől még fontosnak tartom, hogy fizikailag vonzónak találjam, legyen jóképű, arányos testalkatú, ne nézzen ki az öcsémnek mellettem stb. Én nem egy különleges faj vagyok, csak nem a kockahasú pasik jönnek be, de attól még igenis fontos, hogy nekem tetszen külsőre.

Nyilván neked is számít, hogy néz ki egy nő, ez sztem alap. Azt nem értem, hogy miért kifogásolod ezt a nőkben, mikor benned ugyanúgy megvan ez, és nyilván tök jogosan vannak preferenciáid, de ugyanúgy nekünk is.

Ha egy nőnek a magas kockás hasú, izmos kigyúrt pasik tetszenek, akiknek kizárólag három mellbimbójuk van, az is a szíve joga, nem kell ezen vergődi meg panaszkodni, hanem keresni olyat, akinek te tetszel.

Én se verem magam, ha valakinek a szőke nők tetszenek én meg barna vagyok vagy mittudomén. Egészségére.

2022. jún. 24. 21:32
 65/104 anonim ***** válasza:
100%

"Te egy kivétel vagy, sajnos ahogy itt is megmutatkozik a legtöbb nőnek "csak az számít, hogy 180+ , deszka (persze erős mert magas) , jóképű legyen a férfi"

Nem érzel erős ellemnmondást abban, számonkérsz másokat, elvárod, hogy a belsőd miatt szeressenek, MIKÖZBEN TE a nők külsejére mész?

És még te beszélsz belső értékekről????

2022. jún. 24. 21:33
 66/104 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az alkoholista sörivó?? Nem unod még??!
2022. jún. 24. 21:34
 67/104 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Senki nem vitatja, hogy mások a férfiak és mások a nők, de alapvetően mindkét nem emberből van saját ízléssel, prefereciával és humánummal, szóval azért ne te mondd már meg, hogy egy nőnek milyen mércét kellene felállítania, pláne úgy, hogy a leírásodból ítélve olyan sok nőhöz közöd nem volt, pláne nem egészséges kapcsolati dinamikában :D Azért a lóf-sznk is van ám vége, öcsém.
2022. jún. 24. 21:34
 68/104 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

belső érték egy nőben = legyen egy igénytelen bólogatójános, fogadjon el téged külsőre úgy, hogy te magad sem vagy megelégedve a testeddel illetve fogadjon el téged azzal együtt, hogy még emberszámba SE veszed a nőket

oké

2022. jún. 24. 21:37
 69/104 anonim ***** válasza:
100%
De miért más?
2022. jún. 24. 21:44
 70/104 A kérdező kommentje:

Miért más? Szerinted nem más egy férfi meg egy nő? Nincsenek más feladataik, stb.. ?

2022. jún. 24. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!