Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit pocakos férfivel összejönnél vékony lányként ha a férfi belsője meggyőző?
Van egy kis pocakom emiatt nehezebb az ismerkedés mivel a külső alapján kiszórnak a nők , de ha adnának esélyt és megismernék a belső értékeim egyből jobb lenne a helyzet, csak kérdés mennyi ilyen nő létezik egyáltalán?
Ha más képével nyitottam tinder,stb profilt akkor volt sok match és heteken át beszélgettünk és megvolt az összhang , de így hogy elkezdeni se tudjuk nincs meg az esély se
28
Én nem törpézek senkit, ennél azért több emberség szorult belém - veled ellentétben, aki folyamatosan valami ismertlen okú és célú verekedésről delirálsz...
A helyzet az, hogy nem érdekel a pasim harcértéke. Az érdekel, hogy egészséges legyen, jól nézzen ki, jól nézzünk ki egymás mellett (én 172 vagyok) és az, hogy jól menjen a szex. Leszarom, hogy egy frusztált, alacsony, kövér GyK felhasználó miként vélekedik.
Nézz egy kicsit magadba. Miféle megnyerő személyiséged lehet, amikor állandóan erőszakról hadoválsz?
Ha lenne agyad beismernéd hogy szar vagy. De inkább leállsz vitatkozni. A valtozás útjára sosem fogsz lépni ha még ennyit sem ismersz be!
És a világ legkreténebb dolga más képével csajozni!
#29 a másik kérdésednél leírtam ezt is. A sport az élete része gyerekkora óta, örömből csinálja. Úszik, fut, focizik, biciklizik, teniszezik, mikor mit. Edzeni is jár de nem sokat, nem gyurma.
Ezenkívül együtt vitorlázunk, sup-ozunk, windsurfözünk (nem magyar, nem Mo-on élünk).
Nem a mobilitás kell ide, nem futóversenyre hívtam, hanem négybehajtásra.
Akinek lépcsőznie meg futkosnia kell az a 185 centis pasid , de ő bírja szusszal ugyebár, nem kell aggódni nem kergetem, elfogadom a kapitulációját amikor elfut.
Alacsonyozol egy 170 centis férfit ezzel nem csak engem támadva hanem minden más férfit ezzel vagy ez alatti magassággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!