Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nem túl vonzó fiúk láthatatlanok?

Figyelt kérdés
A nem magas, nem jóképű férfiak vagy láthatatlanok a nők szemében vagy még meg is alázzák őket.

2022. jún. 24. 11:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
#10: és ő a saját nációjánál minden bizonnyal jóképűnek is számít. Egyéb kérdés?
2022. jún. 24. 11:54
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

Jó, ez nem így működik, de veled felesleges vitatkozni.

Megint az van, hogy keveritek a szezont a fazonnal.

Az igényesség alapvető dolog, de ettől még önmagában nem lesz valaki vonzó, az külső adottságokon is múlik.

2022. jún. 24. 11:56
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
Egy újabb kifogás fiúka?
2022. jún. 24. 12:14
 14/24 anonim ***** válasza:
33%

Egy ronda embernek is lehetnek szép fogai, lehet normális haja, frizurája, öltözhet stílusosan attól még nem lesz szebb.

Az a baj, hogy sokan azt hiszik, ha valaki csúnyának tartja magát, az biztosan igénytelen is. Hogy akkor csúnya az ember ha nem fürdik, meg az alapvető normákat figyelmen kívül hagyja. Ez annyira röhejes. Mint az amcsi filmekben amikor béna haja van meg szemüvege a "csúnya" lánynak, meg persze az öregannya ruháiban jár, aztán elviszik a fodrászhoz, meg leveszik a szemüvegét és hirtelen topmodell lesz belőle. Ez rohadtul nem így működik.

Az arc "rondaságát" 99%-ban a nem megfelelő arányok adják. Pl. túl nagy orr, túl közeli/távoli szemek, visszahúzódó állkapocsforma, túl nagy / túl kicsi homlok stb.

Ezeken NEM tudsz változtatni és ettől még lehet szép fogsorod, szép bőröd, lehetsz edzett, de NEM leszel alapvetően szép, vonzó...

2022. jún. 24. 12:15
 15/24 anonim ***** válasza:
45%

Hát jó , több nő marad nekem 😁

#3-as voltam.

2022. jún. 24. 12:21
 16/24 anonim ***** válasza:
22%

"ha valaki csúnyának tartja magát, "

Mondjuk ezt nem az adott személy dönti el, hogy csúnya-e vagy sem, hanem mindenki más. Ezért mondom, hogy ha incel barátunk ELMENT egy randira, ott a csaj lekoptatta, hogy nem vagy elég xyz, na akkor lehet a csúnyaság miatt sírni. Ha a randiig sem jutott el ugyanilyen okoknál fogva, akkor szintén. Az, hogy valaki kijelenti magáról, hogy csúnya, az nem érv.

2022. jún. 24. 12:40
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

Annak idején, amikor még nem volt nagy társadalmi integráció, nem voltak alacsonypadlós járművek, addig a fogyatékkal élőket is elrejtették, nem mentek szinte sehova sem.

Talán most is valami hasonló megy a kérdésedben megjelölt téren.

2022. jún. 24. 12:48
 18/24 anonim ***** válasza:
66%

Én a kevésbé vonzó pasikat is észrevettem.

Össze is jöttem egyikkel, aztán kidobott mert engem nem tartott elég vonzónak, pedig lestem minden kívánságát.

Főztem, masszíroztam, az ágyban mindent megtettem neki.

Kár volt.

2022. jún. 24. 13:10
 19/24 anonim ***** válasza:
35%
Amiért a nem túl vonzó nők is láthatatlanok.
2022. jún. 24. 13:15
 20/24 anonim ***** válasza:
7%
19: de belőlük kevesebb van.
2022. jún. 24. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!