Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kicsit pocakos férfi miért sikertelen a nőknél amikor a pocak pont a jó ételek, finom italok fogyasztását mutatja ami jólétre utal?

Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 19:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
94%

"Egy nőnél más a dolog, nyilván nem néz ki jól ha egy nő zsíros ételekkel tömi magát.."

Aha és majd főzöl magadra gondolom. Nem a csajnak kéne még azt is, meg külön magának, hogy a zsírpacák nehogy megszólja, hogy lopni merészelt a kajájából.

2022. jún. 23. 21:42
 22/42 anonim ***** válasza:
89%

Te vagy a 180/130 kicsit pocakos kicsit túlsúlyos (amennyiben az 50 kiló túlsúlyt ennek nevezzük)?

Hát öregem, álmodozás az élet megrontója.

2022. jún. 23. 21:49
 23/42 anonim ***** válasza:
93%
Egy ujabb agyatlan. Az izom nem csak a szerektol no! Rengeteget kell vele dolgozni, de te ennyit nem tudsz! Sosem tettél azért hogy kinézzél valahogy. Sosem lesz senkid. Azert is meg kell dolgozni. Egyedul akkor engedheted meg a pocakot ha már évek ota megallapodtal....
2022. jún. 23. 23:07
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

22

Ez nem az a srác!

Ez a 170/102 es! Sokkal hülyébb mint a másik Incel!

2022. jún. 24. 06:34
 25/42 anonim ***** válasza:
78%

Nem, nem ezt gondolom. Ez az, ami az emberek tudatalattijába be van épülve, ez az első benyomás, amikor megismerkedünk egy kövér emberrel. Ez a baj, az egyik legnagyobb baj. Lehet, hogy te nem ilyen vagy, de a többség ilyen, ezért mivel még nem ismerünk, a tudatalattink póbál egy egész képet összerakni rólad, és a saktulyák alapján begyömöszkölni valahova. Márpedig az egy kövér embernél a lusta igénytelen zabagép skatulya lesz.

Ezt meg kell érteni, hogy az emberek így működnek.

Demarais: Első benyomás c. könyvet javaslom.

2022. jún. 24. 08:54
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet, hogy 200 évvel ezelőtt még így volt. Manapság max. azt mutatja, hogy az illető nem mélyszegény. Mert manapság rengteg egészségtelen szar kaja elérhető olcsón (adalékanyagos, tápértékben szegény szarok, amiket a legkönnyebben lehet előállítani), és ahhoz, hogy valaki egészségesen karcsú vagy izmos maradjon, hacsak nem baromi jó az anyagcseréje, bizony kell költenie magára. Az egészséges étkezés egyre drágább (pl. egy padlizsán lassan már 1000 Ft felett van, minőségi hús egyszintén nem olcsó); ha valaki nehezebben adja le a pluszkilókat, annak költenie kell edzésre. Ja meg sokszor nem is az étkezés az egyetlen faktor abban, amikor vki elhízik, hanem a pia, mert az is tele van kalóriával... azt meg azért manapság per üveg vagy kanna bor, pár száz forintból is már el lehet intézni... meg az sem véletlen, hogy a nem túl gazdag munkások, csövesek körében miért olyan népszerűek a "Stampi" jellehű kispiák.
2022. jún. 24. 10:23
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
ja, és az sem néz ki jól, ha egy férfi tömi magát zsíros kajával, max. a beképzelt hísoviniszta "én azt csinálok, amit akarok, de a nő azt csinálja, amit én akarok, mert én vagyok a férfi, az evolúció csúcsa" típuső f...ok. De "sajnos" már nem a sötét középkorban élünk, kiscsillag :).
2022. jún. 24. 10:24
 28/42 A kérdező kommentje:

Hát nem hinném hogy megingatna, illetve nem hinném hogy drágább lenne mint az én napi fogyasztásom , az ilyen reggeli meg nap közbeni dolgokat nem is számolom, ebédre csak menüt szoktam enni étteremben 1800 Ft-ért, vacsorára már inkább 3-5 ezer forint között szoktam rendelni foodpandáról. Illetve a napi söröm 1200-1500 Ft között alakul, számoljunk csak fél doboz cigit mert változó az is ~900 ft , csak a napi ellátásom 10.000 Ft és ezen felül még nem beszélnük a többi dologról hát kétlem hogy az ilyen kockahasú albérletbe tengődő csirkemell meg rizst evő meg havi kondi bérletet vevők megengedhetnék maguknak

2022. jún. 24. 18:21
 29/42 A kérdező kommentje:

Farhát , vicces vagy, még jó hogy étteremben eszek ebédre és étteremből rendelek vacsorára is , de parizert valóban szoktam enni néha reggelire vagy egyéb felvágottat

2022. jún. 24. 18:22
 30/42 A kérdező kommentje:

Kifordult a világ sajnos magából, nem a sötét középkor kellene, de az se normális ami manapság van , hogy a nők ennyire el lettek kapatva , ráadásul hiába normális , kedves az ember mint én azzal nem foglalkoznak mert egy kis pocak meg nem tökéletes külső miatt esélyt se kap az ismerkedésre, hogy megtaláljuk a belső közös összhangot

2022. jún. 24. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!