Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit pocakos férfi miért sikertelen a nőknél amikor a pocak pont a jó ételek, finom italok fogyasztását mutatja ami jólétre utal?
"Egy nőnél más a dolog, nyilván nem néz ki jól ha egy nő zsíros ételekkel tömi magát.."
Aha és majd főzöl magadra gondolom. Nem a csajnak kéne még azt is, meg külön magának, hogy a zsírpacák nehogy megszólja, hogy lopni merészelt a kajájából.
Te vagy a 180/130 kicsit pocakos kicsit túlsúlyos (amennyiben az 50 kiló túlsúlyt ennek nevezzük)?
Hát öregem, álmodozás az élet megrontója.
22
Ez nem az a srác!
Ez a 170/102 es! Sokkal hülyébb mint a másik Incel!
Nem, nem ezt gondolom. Ez az, ami az emberek tudatalattijába be van épülve, ez az első benyomás, amikor megismerkedünk egy kövér emberrel. Ez a baj, az egyik legnagyobb baj. Lehet, hogy te nem ilyen vagy, de a többség ilyen, ezért mivel még nem ismerünk, a tudatalattink póbál egy egész képet összerakni rólad, és a saktulyák alapján begyömöszkölni valahova. Márpedig az egy kövér embernél a lusta igénytelen zabagép skatulya lesz.
Ezt meg kell érteni, hogy az emberek így működnek.
Demarais: Első benyomás c. könyvet javaslom.
Hát nem hinném hogy megingatna, illetve nem hinném hogy drágább lenne mint az én napi fogyasztásom , az ilyen reggeli meg nap közbeni dolgokat nem is számolom, ebédre csak menüt szoktam enni étteremben 1800 Ft-ért, vacsorára már inkább 3-5 ezer forint között szoktam rendelni foodpandáról. Illetve a napi söröm 1200-1500 Ft között alakul, számoljunk csak fél doboz cigit mert változó az is ~900 ft , csak a napi ellátásom 10.000 Ft és ezen felül még nem beszélnük a többi dologról hát kétlem hogy az ilyen kockahasú albérletbe tengődő csirkemell meg rizst evő meg havi kondi bérletet vevők megengedhetnék maguknak
Farhát , vicces vagy, még jó hogy étteremben eszek ebédre és étteremből rendelek vacsorára is , de parizert valóban szoktam enni néha reggelire vagy egyéb felvágottat
Kifordult a világ sajnos magából, nem a sötét középkor kellene, de az se normális ami manapság van , hogy a nők ennyire el lettek kapatva , ráadásul hiába normális , kedves az ember mint én azzal nem foglalkoznak mert egy kis pocak meg nem tökéletes külső miatt esélyt se kap az ismerkedésre, hogy megtaláljuk a belső közös összhangot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!