Vannak olyan nők, akiknek bejön, ha egy férfi nem az anyagi javakat hajszolja, hanem szerényen, de rendezett körülmények között él?
Alapvetően nem zavar, de nekem aztán ne akarjon az én házamba betelepedni ha nyugdíjas/munkanélküli lesz, és nem lesz pénze a bérleti díjra.
Jobban belegondolva mégis zavar hogy a szándék sincs meg benne arra, hogy saját magát bebiztosítsa, ez elég felelőtlen.
Persze hogy vannak olyan nők, akik szerényebb életszínvonalon is jól elvannak.
A szakmunkás, falusi lányokat keresd, az egyetemet végzett vagy jó képesítéssel és munkával rendelkező nőket kerüld (hisz ők eleve azért tanultak, dolgoztak hogy jobban keressenek).
Illetve amolyan alternatív csoportokban lehet talán még olyanokat találni, akik ki szeretnének vonulni az anyagi világból pl. a környezetvédelem miatt. Én pl. minimalista életvitelt választottam, ezért nekem csak az a fontos, hogy szép lakásban lakjak, szép környezetben, de cuccom meg nagyon kevés van (neked én nem lennék jó, mert én nem kevesebből akarok megélni, hanem az el nem költött pénzből takarékoskodni és üzletet építeni, csak leírtam, hogy ilyen életvitelt is követnek sokan)
Akkor arra gondolsz, hogy nem munkamániás és nem mindig azon kattog h milyen plusz munkát csináljon meg és esténként nyomja a laptopot, hogy előléptessék?
A nők szeretik, ha valakinek van egy jó munkája, amivel tisztességesen keres, de a munkamániásokat elkerülik.
Eleinte lehet h buli szuper kocsival megállni az étterem előtt meg méregdrága karkötőt kapni Valentin napra, meg sör helyett koktélozgatni, de végül a figyelmes, kedves pasik nyernek, akik törődnek a kedvesükkel.
4-es, én sem feltétlenül kevesebből akarok megélni és úgymond "tanult ember" vagyok - csak nem a munka, a pénz, a szerzés, a "pénzügyi expanzió" a fontos.
7-es, ilyesmire gondolok. hogy mi mennyit ér meg. hiába van (valamennyi) vagyonom, ha nincs "életem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!