Nő aki szerint "1 milliós fizetés alatt nem férfi egy férfi" igényes vagy a fogyasztáskultúra áldozata?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 17:38
2/13 anonim válasza:
Igényes??
Egy szokásos aranyásó prosti...
4/13 anonim válasza:
Nem az alapján mondanám azt valakire hogy igényes, hogy megmondja hogy mennyi legyen a fizetése egy férfinak.
A fogyasztáskultúra áldozata lehet, de az nem biztos hogy ebben mutatkozik meg igazán.
Nem tudom hogy ilyet tényleg hallottál-e valamilyen nő szájából, de ilyet szerintem értelmes ember nem mond.
5/13 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy a hölgy antitézise.
6/13 anonim válasza:
Igényesnek is lehetne mondani, amennyiben ő is le tud tenni ennyi összeget a közös kasszába és nem nettó 200 ezres fizuval, közalkalmazottként stresszeli halálba ezzel a férfiakat.
7/13 Sunshinedoll válasza:
Szerintem tök mindegy, ő dolga.
Mások meg mást várnak el a partnertől, ennél akár sokkal hajmeresztőbb dolgokat is (pl. viselkedjen úgy, mint az anyja vagy mint egy cseléd).
8/13 anonim válasza:
Pofátlanság. De azért ez nem is hatalmas osszeg, nemzetkozi kontextusban.
9/13 anonim válasza:
Ezt hívom nőként csupaszvalagú kullancsnak. 😂 A balekot sem sajnálom, aki leáll vele, teljesítve az elvárásait, de a szememben a tápláléklánc alján van az ilyen nő. Arra jók, hogy jól érezzem magam hozzájuk képest, amiért én meg tudom magamnak venni, amit akarok és még a páromnak is tudok adni dolgokat a csupasz seggemen kívül.
10/13 anonim válasza:
Egy magának állandó magányt megelőlegező csotrogány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!