Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedős szövegnek elég lehet ennyi?
“Szia Xy:)
A Tinderen láttalak és gondoltam megkérdem hogy van-e kedved ismerkedni velem?:)
Válaszod előre is köszönöm! 😊”
Messengeren írtam a lánynak, mivel az Instagram neve meg volt adva, ezáltal messengeren is rátaláltam.
26/F
Fantasztikusan el lettem hordva mindenféle agresszív zaklató őrültnek. :)
Erre az egészre csak a következőket tudom mondani:
HA A CHAD-ALFA ÍRNA RÁD MESSENGEREN AZ NEM LENNE ZAKLATÁS?????????? Az nem, igaz? Azzal egyből mennétek dugni, lesnétek minden szavát/kívánságát! Undorító dögök vagytok!

Tehát 2022-ben ott tartunk, hogy a netre keresnek ismerkedős szövegeket.
Ez nekem csak jó, mert eszerint élőben nincs riválisom, hiszen mindenki a netes csajokra nyomul.
Amúgy a konkrét kérdésre válaszolva: nem ismerem a Tinder működését, de ha ott lattad, miért nem ott írtál neki???
Mert nem matcheltünk, észkombájn.

21. Szépen meglocsoltad olajjal ezt a beszélgetést. Mindjárt jönnek és meggyújtják a kommentelők.
Elég ha gazdag vagy és van ősmagyar rangod. Maradjunk ennyiben.
30F/ispán

Nem tudom pontosan, mi az a match, mivel én élőben ismerkedek.
Régimódi csávó vagyok, csak ahhoz értek, hogyan kell egy nőt felszedni például a buszmegállóban.

Pontosan ez a kettős mérce zavarja az igazságérzetemet, mert sajnos igaz. Szerencsés külsővel rendelkezem, ráírtam már pár lányra random instán ilyesmivel:
"Szia
Remélem nem gáz hogy ismeretlenül rádírok
*küldök egy képet magamról*"
Válasz:
"Szia
Helyes vagy:)"
Mindig lett belőle később randi is
Ha meg átlagos férfi ír rájuk, ilyen reakciót vált ki mint itt leírták. Ezzel van itt a gond, hogy nagy balhét csinálnak belőle hogy milyen szörnyű hogy zaklatják őket, de közben azért az jól jön ha jóképű srác ír rájuk. És persze biztos van itt aki 100%ig kioffolja az ilyen random bepróbálkozásokat, de azért a többség nem utasítana vissza egy jobb kalibert.

27. Engem már a köszönésnél elfog a pánik. Főleg ha mellette ronda a csávó. Ilyenkor mindig a férfiakat kezdem el hibáztatni, holott belül tudom hogy én reagálok mindent túl.
L

"HA A CHAD-ALFA ÍRNA RÁD MESSENGEREN AZ NEM LENNE ZAKLATÁS?????????? Az nem, igaz? Azzal egyből mennétek dugni, lesnétek minden szavát/kívánságát! Undorító dögök vagytok!"
Azzal már matcheltek volna Tinderen, szóval nem kellene nyomozgatnia és Messengeren írogatni. :)
"Nőuralomnak" nevezed azt, hogy jogunk van azzal összejönni, akivel akarunk?
Milyen "uralmat" szeretnél? Valami olyat, amiben köteles vagyok veled ismerkedni, ha te azt úgy akarod?

Elnézést folyton belemegyek ezekbe fölöslegesen mikor tudom hogy itt gyakorin más ligájú lányok vannak. Azért küldtem képet, mert az instámon nem volt akkor még rendes kép és "az én köreimben" a külső ismerete nélkül semmi értelme beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!