Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor dühös vagyok rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor dühös vagyok rengeteg pasi közeledik felém, miért?

Figyelt kérdés

27/N vagyok.

Alapjába véve egy elég nyugodt, higgadt személyiség. A külsőm nem a legszebb, többnyire a pasik nem szoktak megnézni.

Mostanában viszont sajnos életem egyik legstresszesebb korszakát élem lelkileg. Nagyon nehezen tudok vele megbízkózni, és vannak csúcspontok, amikor kirobban. Semmi nem látszik amúgy rajtam, sőt sokan észre sem evszik, inkább belül érzem azt, hogy nem bírom.

Tegnap is egy ilyen nap volt: és ilyenkor meg rengeteg pasi közeledik. Rám mosolyognak az utcán, konkrétan belemásznak a tömegközlekedésen a szférámba, leszólítanak, bámulnak.

Ennek valami oka lehet, de mi? Nem látszik rajtam ilyenkor, hogy rosszul vagyok vagy hogy dühös vagyok. Viszont amikor tényleg senkit nem akarok magam köré, nem érdekel semmi mert kivagyok, akkor jönnek/néznek/közelednek. De ez miért van?

A pszichológiája érdekel, hogy mi van emögött.

2022. jún. 22. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
A drámát keresik.
2022. jún. 22. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
18%

Nyár van, jobban működnek a hormonok, csak te azzal kapcsolod össze hogy dühös vagy.

Csak nem lehetsz annyira rossz nő

2022. jún. 22. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ilyenkor magabiztosabb vagy (vagy annak tűnsz), és ez egy vonzó tulajdonság.
2022. jún. 22. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
5%

Igen , a tömegközlekedés és a magabiztosság 🤣

Üdv #2

2022. jún. 22. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok

Én vagyok a bizonytalanság mintapéldánya, de tömegközlekedésen voltak már vicces sztorijaim (pl. amikor "megmentettem" egy fiatal lányt egy vén kecskétől - szerencsére pont volt a busz elején egy szabadnapos biztonsági őr, aki cselekedett helyettem, de ha nem állok ki a lányért, akkor lehet meg se tudja, hogy eksön van hátul, így csak az érdem egy kis része az enyém)

Szóval ja, a BKK néha kivált egy fura hatást az embereken :D

2022. jún. 22. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

A, Szerintem vannak emberek, akik szeretnék a másikat kissé felvidítani, ezért ilyenek ekkor;

B, Vannak, akiknek a morcosabb személyek jönnek be attól függetlenül, hogy tudják-e, hogy épp csak morcos vagy;

C, Lehet, hogy jól áll neked a magabiztosság, és ez tetszik pár embernek.

2022. jún. 22. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Ez a magabiztosság téma nálam is befutó a helyzetedre.
2022. jún. 22. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

Ne szórakozzatok már , egy munkahelyen , egy közös tevékenységben kijön a magabiztosság/düh/èrzelmek.

De random helyzetekben, tömegközlekedés, utcán , menjetek már hogy azért kezdemènyez többet a férfi , mert magabiztos/mèrges a nő.

Max mèg olyat tudnèk elkèpzelni , hogy megérzik azt hogy valami nem okés és kijön megmentő hős lovag a fèrfiból.

2022. jún. 22. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Ez valójában a mérgesbiztosságtól van. :))
2022. jún. 22. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Nálam is ez a helyzet. Ha rosszabb napom van, akkor nyitottabbak felém az emberek.
2022. jún. 24. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!