Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így közeledik egy pasi, csak szexet akarhat, vagy többet is?
Egy csoportba járunk az egyetemen, de csak most ősztől, mert ő csúszott egy évet, és tegnap láttam őt először.
Ahogy meglátott, egyből leszólított, meg egyszer rám is mosolygott. Ma is rögtön odajött hozzám beszélgetni, és kérdezte, hogy fel tudnám-e venni a közös facebook csoportunkba, megmutattam neki a telóján, hogy melyik az, utána meg mondta, hogy keressem már magamat is, kérdeztem, minek, erre azt mondja, hogy mert be akar jelölni, nem nagyon vannak még innen ismerősei... Nagyon cseles a srác. :D
De nem tudom, mit akarhat. Leginkább amiatt nem, mert ő nagyon népszerű. Facebookon is mindig vagy 300-an lájkolják a képeit, rengeteg barátja van, sokat utazik. Egyébként jófejnek tűnik, és nagyon kedves velem, de én elég félénk vagyok...
Vagy csak épp akkor nem, vagy csak nem előtted. Ez utóbbi esetben szexelni tuti akar, de nem csak veled. Mivel az emberiség nagyobb része féreg, ezért ne nagyon higgy neki.
attól még, hogy 300-an lájkolják a képeit, a való életben nem biztos, hogy ennyi barátja van
szerintem tetszel neki, de majd hamar kiderül, ha tőled akarna valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!