Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen diplomás nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen diplomás nőkkel van tele a társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

Határozott magabiztos, erős, önálló életet élő, egzisztenciálisan jól menő, közgazdász vagy egyéb pénzügyi területen dolgozó nővel van tele ezek az oldalak....

Hol vannak a szegényebb diplomás nők, akik pl. pedagógusok, eü szakdolgozók, művészek, bölcsészek stb....

2022. jún. 21. 07:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

12.-re.

Töröltetted? Szóval eltaláltam a "fajtádat".

2022. jún. 21. 11:54
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy bölcsész?🤣 engedjétek már el ezt, komolyan.

Tolmácsként dolgozom a bölcsész diplomámmal és hidd el, bőven jobban keresek, mint a penzugyis csajok zöme :D

2022. jún. 21. 11:54
 23/29 Mathus ***** válasza:
100%

#19: arról van szó, hogy sokan le vannak épülve azok közül, akik aktívan keresnek társat. és sokan ezek közül, szerény körülmények között, kistelepülési-falusi környezetben élnek. az hogy vki 40+ évesen 60+ évesnek néz ki, az nem normális dolog, azt nem kellene hagynia annak az embernek. itt most férfi volt a kérdező, de a férfiak is ugyanígy vannak, mert nincs aki tükröt tartson nekik.

a fővárosban többen dolgoznak a szolgáltató szektorban, ügyfeleznek, ott számít a megjelenés, aktívabb a közösségi élet is, oda sem mehetsz topisan. meg a visszajelzés is több. a pénzt nem hozom ide direktben, mert nem enni cukrot, fehérlisztet, meg nem tükör előtt hajat vágni, ügyelni a testi higiéniére - ez ANNYIRA nem pénzkérdés.

2022. jún. 21. 11:58
 24/29 Mathus ***** válasza:
100%
szintén #19-nek. menj fel a szivkuldi[pont]hu-ra, nézz meg budapesti negyvenes és utána nógrádi, vagy baz megyei negyvenes nőket. az utóbbiak öregasszonyok az előbbiekhez képest.
2022. jún. 21. 12:15
 25/29 anonim ***** válasza:
19%

#24 de ettől még valaki nem tirpak. Csak nem ad magára.

Én nagyvárosban élek, undoritoan néz ki minden nyilvános WC a városban. Nő vagyok, tehát ahova megyek azt a nők hagyják úgy maguk után.

Azok a nők is akik, pucparadeba vannak vágva (tudom mert volt szerencsém ilyen Barbi után menni).

Na számomra ez az igénytelen, tirpak.

Nem az aki kerteshazban lakik.

Egy szó mint száz, rohadtul altalanositasz, sertegetsz embereket. De annál kulonbnek gondolod magad.

2022. jún. 21. 12:34
 26/29 Mathus ***** válasza:
100%

#25: szerintem összekeversz valakivel :)) én egyrészt jóideje nicknévvel írok, ahol Mathust látsz, az az enyém, az anonim az nem.

másrészt "Azok a nők is akik, pucparadeba vannak vágva (tudom mert volt szerencsém ilyen Barbi után menni).", és ez is általánosítás, kétszeresen is, ráadásul ismeretlenül sértegetsz embereket.

szóval nem a jó helyen kopogtatsz, általánosítasz és baj van a stílusoddal.

2022. jún. 21. 12:55
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
40+-os önálló egzisztenciával rendelkező, közgazdász nőként neten ismerkedtem meg a férjemmel pár évvel ezelőtt. Szóval azért a "senkinek nem kellünk" erősen túlzás. Egy valakit kerestem, akivel kölcsönösen kellünk egymásnak és meg is találtam.
2022. jún. 21. 13:28
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

De arra reagáltál amit a tirpakozonak írtam, ez úgy veszi ki magát mintha egyetertenel vele. Amennyiben nem akkor nem nekem reagalsz hanem neki.

Nem altalanositottam mivel nem írtam hogy mindegyik Barbi ilyen. Azt írtam hogy ők is lehetnek igénytelenek.

Attól függetlenül hogy ránézésre a kulsejere ad.

Az hogy te direkt kiforgatsz valamit úgy hogy neked jó legyen meg nem az én szegénységi bizonyitvanyom.

2022. jún. 21. 13:49
 29/29 Mathus ***** válasza:
100%

#28: a "lebarbizás", az általad negatívnak tartott tulajdonságok, személyiség-archetipussá gyúrása, aztán valamiféle gúnynév ráragasztása, ez rasszizmus. a történet (a vizeléssel, a wc-használattal öszemosva, dehumanizálva a "barbikat" - bár nem mindet - ez jól rímel a "nekem is vannak cigány barátaim" toposzra) szintén ezt erősíti. neked bajod van a szép (és fiatal) emberekkel (nőkkel). nem tudom miért.

én egy évvel ezelőtt elbizonytalanodtam a külsőmmel kapcsolatban, és kikértem más emberek véleményét, hogy mi az amin változtatnom kellene. olyan emberekét akik (szerintem) nálam jobban néznek ki. elmondták, megcsináltam magam és voilá. párhetes meló volt, volt amit nehezemre esett, mert elsőre nem volt komfortos az, hogy "más" leszek, de azóta ezt működtetem és elégedetebb vagyok magammal.

2022. jún. 21. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!