Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen diplomás nőkkel van tele a társkereső
oldalak?
Figyelt kérdés
Határozott magabiztos, erős, önálló életet élő, egzisztenciálisan jól menő, közgazdász vagy egyéb pénzügyi területen dolgozó nővel van tele ezek az oldalak....
Hol vannak a szegényebb diplomás nők, akik pl. pedagógusok, eü szakdolgozók, művészek, bölcsészek stb....
Egyszer tindereztem a barátnőm tinderjéről, nekem soha nem volt, ő meg mindig kifogott ott valami hülyét, akiről már képről látszott hogy egy arcozó, így neki álltam válogatni neki. Dugig volt orvossal, pénzügyesekkel. Nem tudni miért vannak ennyire sokan fenn diplomával, de lehet azért, mert az egyetemen nagyon ott kell lenni fejben, sok tanulás stb, és az idő alatt nem engedik meg maguknak a lazulást, így az egyetem után próbálkoznak 30 felé.
2022. jún. 21. 08:08
12/29 anonim válasza:
Én semmilyen diplomás nőt nem találok, tirpákfalvi egyszerűt annál többet.
Pláne amelyik azt hiszi magáról, hogy még mindig 20 éves, és kerek a feneke.
40-es korosztályban keresgélek.
Addig tedd össze a kezed, amíg bármilyen értelmesebb nőt találsz, ez a falusi kertesputriban élők valami kabaré mind.
2022. jún. 21. 08:27
13/29 anonim válasza:
Diplomás, pörgő karrierrel redelkező nőknek sokkal kevesebb idejük és lehetőségük van offline ismerkedni. A legtöbb tanárnéni, akit ismerek pl., letolja az x óráját, felkészülget az óráira, de nem viszi túlzásba, egész nyári szünet ott van nekik... azért pl. egy multis felsővezetőnél nem egészen ez a helyzet általában. Plusz sok férfi megijed egy ilyen mőtől, frusztrálná őket az, hogy a nő többet keres nála stb.
2022. jún. 21. 09:49
14/29 anonim válasza:
Én ugyan töröltem magam nemrég mindenhonnan, de én rengeteg eü-s, bölcsész vagy éppen pedagógus nőt láttam fent.
2022. jún. 21. 09:56
15/29 anonim válasza:
#12 és te amúgy ki a fene vagy hogy így beszélsz az emberekről hogy tirpákfalvi meg falusi kertesputriban élő?
2022. jún. 21. 10:12
16/29 anonim válasza:
Mert senkinek nem kell egy ilyen nő. Ha annyira kelendő lenne és valóban ilyen körökben mozogna akkor nem társkeresőzne.
2022. jún. 21. 10:52
17/29 anonim válasza:
15. Én is ilyen helyről származom, de kikecmeregtem. Kerülöm őket mint ördög a szenteltvizet. Apámtól többször megkaptam, hogy minden diplomás hülye. ( estin szereztem kettőt ) Most meg jön a neked könnyű... szöveg. Mondjuk a tripákozás, putrizás sem szép dolog. De az ember ha kerüli a xart nem lessz büdös a cipője.
2022. jún. 21. 10:57
18/29 anonim válasza:
Kérdező, én sok körmöst, dohánybolti eladót látok félméteres műkörömmel, szolibarna bőr, műszempilla, kacsaszáj stb. Ha neked ez tetszik, hajrá, tényleg sokan vannak.
Nekem meg legalább több értelmiségi marad.
2022. jún. 21. 11:24
19/29 anonim válasza:
#18 mert mindenki aki faluban kerteshazban lakik az tirpak ugye? Tudod ki a tirpak? Aki így altalanosit és minősít embereket, közben azt hiszi hogy bezzeg ő mennyivel különb. Lehet hogy apád tirpak, de emiatt te több ezer embert lenezel.
2022. jún. 21. 11:37
20/29 anonim válasza:
Èn is fent vagyok. Kozmetikus vagyok de van diplomàm is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!