Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ha minden oké lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha minden oké lenne, járnátok egy ilyen értelmi képességű pasival?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 19. 23:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy screenshot egy 105 pontos IQ tesztről.

2022. jún. 20. 00:32
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a "nem" szavazatok amúgy tényleg a 105-ös IQ-nak szólnak, vagy annak, hogy szerintetek ez hülye kérdés? A valóságban meglehetősen általános az a tendencia, hogy a hasonló ezen a téren is a hasonlót vonzza, és mivel az IQ normális eloszlást követ, az átlagosnak mondható értékek (= átlagos intelligenciájú emberek, ha az IQ-t elfogadjuk egy jó objektív mércének) vannak többségben. Konkrétan te tudsz a legnagyobb merítésből válogatni.
2022. jún. 20. 01:44
 13/30 anonim ***** válasza:
24%
Nem. IQ-val flexelni szerintem ciki.
2022. jún. 20. 02:40
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát a 105-ös IQ annyira azért nem nagy flex.
2022. jún. 20. 02:50
 15/30 anonim ***** válasza:
62%

[link]

A nem szavazat részemről annak szól, hogy valaki ilyesmi alapján vár döntést egy érzelmi alapú kapcsolatra vonatkozóan.

Az, hogy valaki nem értelmi fogyatékos (<60), kiderül az első randin enélkül is, ezenfelül nekem nem kell tudnom a pontos IQ-ját az illetőnek, mert nemigazán van hatással a kapcsolatunkra. Hogy a magas intelligencia hogy mutatkozik meg az illető életében, az csomó más faktortól függ (motiváció, szorgalom, személyiségvonások), így nincs értelme egy számszerűsített adat alapján azon malmozni, hogy az illető jó parti vagy sem.

Például itt vagyok én, a pontszámom alapján mások arra asszociálnak, hogy "jaj, de jó, biztos okos", egyébként meg bónuszként aspergeres vagyok, amit meg talán nem kell magyarázni, hogy miért problémás együttélés szempontjából.

2022. jún. 20. 03:28
 16/30 anonim ***** válasza:
98%
105-ös IQ szerintem nem gáz, átlagos szint. Páromnak 95-ös van, nekem 125. Különbséget csak annyit érzek hogy én fogékonyabb vagyok a nyelvekre és a reál tudományokra, de a mindennapokban úgy sem jönnek elő ezek a beszédtémák.
2022. jún. 20. 04:34
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

El nem tudom képzelni,hogy ismerkedés alatt előrántunk egy-egy IQ teszt eredményt 🤷🏼‍♀️. Ha valaki megmutatja mit reagáljak, az "okén" kívül? Sokmindent nem mond el róla, hacsak nem valami extrém magas vagy alacsony a szám. (De inkább negatív ha valaki ezzel próbál jópontot szerezni, hogy IQ tesztet lobogtat).

A 105 amúgy teljesen átlagos, a legtöbb embernek 90-110közt van.

2022. jún. 20. 07:22
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
A 105-ös IQ a legtöbb nőnek még belefér, nem vagy túl okos ahhoz, hogy összejöjjenek veled.
2022. jún. 20. 07:58
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

105 elég alacsony szerintem. Nekem 124.

De egy randin nem ezzel jön az ember. Ha nagyon buta a partner az úgy is kiderül.

2022. jún. 20. 09:02
 20/30 anonim ***** válasza:
97%

Én alapvetően értékelem az intelligenciát, de az azért baromira nem minden.

A szuperintelligens (értsd matek-fizika-kémia zseni) osztálytársammal soha egy értelmes mondatot nem lehetett váltani irodalomról, kultúráról, közéletről vagy politikáról. Attól még persze nagyon szerettük, jófej volt, meg minden...

Viszont számomra sokkal fontosabb a közös érdeklődési kör, a nyitottság és a tájékozottság. Értelemszerűen 50-es IQ-val ezt lehetetlen abszolválni, ugyanakkor 105-össel meg simán lehet valaki egy érdeklődő és művelt ember.

Szóval - mivel átlagos intelligenciával is lehet valaki fogékony és kulturált - nekem semmi gondom nem lenne a 105-ös IQ-val.

2022. jún. 20. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!