Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ha minden oké lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha minden oké lenne, járnátok egy ilyen értelmi képességű pasival?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 19. 23:35
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
21 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
64%

Nem.

Nem az IQ miatt, hanem mert ez a kérdés jól mutatja, hogy az egyébként átlagos logikai képességek mellé átlagon aluli szociális és interperszonális képességek társulnak.

2022. jún. 19. 23:39
 2/30 anonim ***** válasza:
77%

A mindennapi életben az IQ nem jelent annyit, mint amennyit az emberek gondolják, a legtöbben a saját pontszámukat se tudják.

A logikus gondolkozás, a jó problémamegoldó és kommunikációs képesség, a jó szociális alkalmazkodás, a műveltség, a nyitottság, ezek azok, amik számítanak ha egy ember értelmi szintjéről beszélünk.

2022. jún. 19. 23:41
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben mit jelent az, hogy "minden oké"?
2022. jún. 19. 23:44
 4/30 A kérdező kommentje:
Ez nem így van, #1-es. Alapvetően szociális ember vagyok, és jó retorikai készségekkel is rendelkezem. Ez a kérdés tényleg csak arról szól, hogy felmérem azt, hogy az itteni nők véleménye mi a logikai készséggel kapcsolatban. Annyi mindenről szó esik errefelé: iskolázottság, külső, pénz, intim meret... De az intelligenciáról ritkán folyik társalgás.
2022. jún. 19. 23:47
 5/30 A kérdező kommentje:

Elnézést, ha félreérthető voltam.

2022. jún. 19. 23:48
 6/30 anonim ***** válasza:
81%
#4: a retorika az csak egyirányú kommunikáció. Az, hogy kifejezetten ezt a képességedet emelted ki, problémát sejtet.
2022. jún. 19. 23:53
 7/30 anonim ***** válasza:
65%

"Alapvetően szociális ember vagyok, és jó retorikai készségekkel is rendelkezem."

Esetleg ha ez nem a használt idegen szavak mennyiségében mutatkozna meg, hanem abban, hogy képes vagy átlátni az alapvető emberi kapcsolatok, mondjuk egy párkapcsolat működését, több sikered lenne.

Ha nem értenéd: például felismerhetted volna azt, hogy egy párkaocsikat nem az online IQ-teszt eredményétől függ.

2022. jún. 19. 23:58
 8/30 A kérdező kommentje:

Nem igazán rólam szól ez a kérdés, hanem úgy általánosságban kérdeztem.

Az online teszt eredménye pedig pontatlan, de azért mertem használni, mert a norvég MENSA készítette, így viszonylag elfogadható az eredmény.

2022. jún. 20. 00:03
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem válaszoltál arra, hogy mit kellene az alatt érteni, hogy "minden oké".
2022. jún. 20. 00:07
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Valaki leírná, hogy mi van a képen? Sajnos nekem nem tölti be. A válaszok alapján gondolom az IQ tesztjének az eredménye és ahhoz, hogy tudjak szavazni, érdekelne, hogy mennyi lett.
2022. jún. 20. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!