Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez valószinű hogy lekoptatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valószinű hogy lekoptatás ugye?

Figyelt kérdés
Van egy nő a munkában akivel dumálok. Régóta ismerem, de egy hete kezdtünk komolyabban beszélgetni. Felhoztam most messengeren hogy megihatnánk valamit jövő héten, azt írta "majd megbeszéljük🙃". Visszaírtam, hogy a csütörtökön kívül nekem mindegyik nap jó. Legalább egy kicsit kimozdulsz a mókuskerékből. Annyit írt hogy "ok"
2022. jún. 19. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiszem hogy lekoptatás, ha így írta. Szerintem inkább csak nem tudja még mikor ér rá. Párszor kérdezz rá még a jövő héten
2022. jún. 19. 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Korántsem biztos.

De azért az a megjegyzésed nem kellett volna.

2022. jún. 19. 12:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Elnézést a megjegyzéshez még oda írtam azt is hogy gondold át.
2022. jún. 19. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig akart volna vmit tőled akkor most szépen elintézted magadnak , hogy ne akarjon ezután.Gratula
2022. jún. 19. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt irta majd megbeszeljuk

Mit nem lehet ezen erteni?

2022. jún. 19. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Privre

Az ilyen körmöt lerágo görcsölő pasikat hamar offolnak ám a nők. Csaxolok.

2022. jún. 19. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
A mókuskerekes megszólalásod után én úgy kioffoltalak volna a francba, hogy a lábad nem éri a földet...
2022. jún. 19. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Elég bénán adtad ezt elő.....gondolom poénos szerettél volna lenni.

Ha a nő azt írta hogy "megbeszéljük", akkor gyakorlatilag nincs több dolgod, ő fogja ennek időpontját és helyét kezdeményezni(feltéve hogy emberszámba vesz). Ha nem akar veled kettesben maradni, akkor meg így jártál, elfogadod a döntését és messziről elkerülöd.

Persze van olyan nő akinél a döntés napokba-hetekbe telik, hogy ezt türelmesen kivárod vagy tovább lépsz az már a te habitusodon múlik. Nekem 20 éves koromban volt egy lány aki nagyon bejött külsőleg és tudtam hogy nem jár senkivel, az unokatesóm osztálytársa volt. Jeleztem felé, hogy szeretném látni és találkozni vele, lekoptatott azzal a szöveggel, hogy rossz az időzítés mert tanulnia kell. Nem balhéztam miatta, türelmesen vártam 3 hétig mikor jelentkezik, majd egy másik lánnyal összejöttem. Amikor találkoztunk ezt szóvá is tette nekem, kedvesen annyit mondtam neki, hogy 3 hét alatt lehetett volna 1-2 órája rám is.

Ha bejössz a nőnek, akkor jelentkezni fog, ha nem, akkor meg a nyomulással csak égeted magad, ez a tapasztalat. Persze győzködheted, rajonghatsz érte, vehetsz neki ajándékokat, de soha nem lesz belőle normális párkapcsolat.

2022. jún. 19. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
A háta közepére nem kívan, ez egyértelmű.
2022. jún. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!